Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chusty Zara?

Głosujących
167. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.60%
  • 2

2 1.20%
  • 3

9 5.39%
  • 4

48 28.74%
  • 5

107 64.07%
Strona 10 z 21 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516171820 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 200 z 407

Wątek: Ellevill ZARA

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie Re: Zara

Cytat Zamieszczone przez Nagar
    Gratulacje z okazii otrzymania piewrszego miasta Rybakiem na Eurovisions 2009 w Moskwie
    Tusen takk !!! (wielkie dzieki!!!) Na dodatek dzisiaj swieto narodowe w Norwegii

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustofanka Awatar iffi
    Miejscowość
    Giżycko

Miałam przyjemność nosić chwil kilka w testowej fioletowej chuście ZARA i bardzo bardzo przypadła mi ona do gustu Po pierwsze - jest piękna , po drugie miękka, łatwa do wiązania. Zdecydowane nie dla brzydkiej metki zaznaczającej środek, no i ja jednak wolę trochę szersze chusty
    Ale generalnie to ocena bardzo pozytywna Dziękuję za możliwość potestowania!!!

Miejscowość
    Norwegia

W nowych, szerokich na 70 cm Zarach, metka nie zaznacza srodka....tylko wszyta (ciemno szara w lawendzie) nitka

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

pozyskalam swoja zare i sie zachwycilam

genialne krawedzie, nie maja szans sie wpijac nikomu w nic
    grubosc w sam raz, nie na tyle cienka, by robila co chce, nie na tyle gruba, by stawiala opor
    sliczny nieduzy wezelek
    przytulna, puszysta faktura
    przystojna i zawadiacka

nie mam ochoty jej sprzedawac dalej, jak ostatnich kilku nabytkow

zara zostaje
    i kropka.

5!

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Czy zobaczyliscie silka nowego i bawelny ekologiczniej? (Caelum)
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
    Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.

Chustoholiczka

Cytat Zamieszczone przez Nagar
    Czy zobaczyliscie silka nowego i bawelny ekologiczniej? (Caelum)

zobaczyłysmy. Na szczescie nie porwały mojego serca. KArma byłaby ładna,ale ten napis???!!????

Silki.....hmm....Maja fakture podobną do jade. JAde jakos mi nie przypadła,za to Zara
    Lavenda wczoraj przyszła i....tak szybko pewnie nie pojdzie dalej-mam podbnie do va.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

testowałyśmy z Hanką zarę candy

kolor boski, róż z czerwienią (ale nie taką, ciemną i głęboką), moje marzenie

konsystencja i faktura mnie zadziwiły: chusta dość cienka, sztywnawa, płaska (?) taka jakaś tępa i szorstka, a mimo to świetnie układająca się (ale nie lejąca) Hanka ani na chwilę nie opadła, ponowne dociąganie ( o ile od samego początku staranne i porządne - WAŻNE !) wcale niepotrzebne

jak dla mnie - niepodwinięte brzegi to objawienie, nic nie uwierało ramion

długie skosy - fantastyczne, ładnie się układają, a tybetana i tak zrobiłam

"środkowa" metka wstrętna, ale to nie znaczący szczegół

jedyny minus to szerokość, choć przy Pulpecji tego jeszcze nie odczułam, ale przypuszczam, że przy większym chuściochu to może mieć znaczenie

ERGO - już zamówiłam własną

chusta na pięć

dzięki za udostępnienie
    Sofa, Jana, Amber, Pulpa, Mi

Chusteryczka Awatar doominikaa
    Miejscowość
    Łódź

nie będę oryginalna - cudo.
    Czerwień mi cały czas stoi przed oczami, choć chusta już wyprana i spakowana do wysyłki - nosi mnie, zeby ją jeszcze zamotać...
    Młodą nosiło się cudnie, najlepiej na mężu, bo mogłam ją cały czas podziwiać - i chustę i młodą
    a tak poważnie - mały węzełek, dociąganie na 5, dla oka - uczta po prostu...
    Jak Mateusza zamotałam (13 kg) było trochę gorzej, ale to mogło wynikać z kilku powodów:
    1. byliśmy zmęczeni
    2. wiązałam na szybko
    3. chusta była za wąska dla niego, musiałam co chwila poprawiać...

ALE Mateusz się raczej już nie daje nosić, a Małgośka chyba nigdy nie urośnie, więc... hmmmm.... chodzi mi po głowie......

najlepszy z Ojców:

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
    Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
    No chustopróchno po prostu.

Miejscowość
    Norwegia

Przekaze opinie mojej norweskiej znajomej. Dostala ode mnie do przetestowania Zare i Vatka - chciala poprobowac chustowania. Wg niej Zara jest bardzo latwa do motania w porownaniu z Vatkiem. Nigdzie nie cisnie, swietnie nosi no i ladna. Zamowila sobie natur - by nosic swoja mala

Chustoholiczka Awatar slonetshko
    Miejscowość
    uk

Właśnie do mnie przyszła -jedyna i niepowtarzalna ZARA fresh.
    I z miejsca się zakochałam
    Mięciutka, przepiękny kolor....Oczywiście metka
    Nie wiem jeszcze jak z szerokością, bo nie miałam jeszcze nidy 60, ale i to przetestujemy

Ze też L teraz musi spać..normalnie zaraz ją obudzę i zamotam
    Ocena będzie wieczorem jak trochę ponosimy

Chustofanka Awatar sara

Ja niestety nie mogłam jej testować, bo najpierw dzień przed otrzymaniem przesylki dowiedziałam się, że jestem w ciaży, a potem poszłam do szpitala. Chusta jednak zaachwyciła mnie kolorem i miękkością - cudowna!!!
    W tym czasie chustę testowała moja koleżanka na 8kilowej córce. Była zadowolona tym, ze w końcu sie nie pociły tak, jak w Didymosie. Nic sie nie wpijało, podobał im się też malutki węzełek. No i Ka... zastanawia sie nad kupnem ZARY - tyle z tego testowania naszego wynikło

Dziękuję za możliwość choc pomaciania
    Jałóweczka (2006), Lutek (2008) i Grudniaczek (2010).

http://czytanki-przytulanki.blogspot.com/

Chustomanka Awatar Ania_MK
    Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

Mam Zare Candy i moge ja porownac do pawii ktore testowalam jakis czas temu. Tzn pawie ciut bardziej sliskie i szlachetne, za to zara ma przepiekny wzor i kolor. Nosi super, nic sie nie wrzyna (nawet len dla niej porzucilam teraz). Jedyny minus to paskudne metki wszyte nawet nie po srodku, no i wlasnie brak srodka. Poza tym chusta pierwsza klasa.

p.s. w sumie to malusienki minus takze za brak tej mekkosci, ale dopiero raz prana wiec jeszcze moze zmieknie
    Cora Starsza IX.2008, Cora Mlodsza I.2012 i Cora Najmlodsza - III.2016

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sara Zobacz posta
    W tym czasie chustę testowała moja koleżanka na 8kilowej córce. Była zadowolona tym, ze w końcu sie nie pociły tak, jak w Didymosie. Nic sie nie wpijało, podobał im się też malutki węzełek. No i Ka... zastanawia sie nad kupnem ZARY - tyle z tego testowania naszego wynikło
    To o mnie Mnie Zara zachwyciła i przymierzam się do zakupu. Teraz noszę w nati, ale nadal na za ciepło.

Domyślnie

I ja dziękuję za testy.
    Nie będę oryginalna, chusta cudna. Nabrałam ochoty na własną.
    Kolor cudny (choć chyba wolałabym cimniejszy fiolet), mięciutka, łatwo się dociągała i wiązała, brzegi niewpiające się.
    Jeśli chodzi o szerokość... lepsza by była szersza o 10 cm. Metka nieciekawa, ale to mało istotny szczegół
    Summa summarum: chusta wspaniała!!!
    Z 2008, M 2010, M 2018

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Domyślnie

na stronie juz widac sie zdjecia silkow bialy i siary
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
    Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.

Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Piekny ten bialy.... (grafit tez, ale mam juz kaszmir w ten desen)
    Szkoda, ze bedzie dostepny z koncem lipca - moglabym kupic na wyjazd a tak.....chlop mnie z domu nie pogoni

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

Nosze od dwoch dni w testowej zarze. Jest powalajaca piekna. Takie chusty lubie - cienkie, ale jednak solidne, material sie nie rozwleka, jest konkretny i dzieki temu trzyma moje ukochane 11 kg blisko mnie. Wiaze sie latwo. Wielki plus za krawedzie, ktore choc plaskie to dobrze pracuja.
    Minusem jest szerokosc - ale to moze byc kwestia przyzwyczajenia. W sumie jestem gotowa postarac sie przyzwyczaic. Niewielka szerokosc daje cudowna lekkosc na ramionach przy plecaczku oraz naprawde malutki supelek.
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

skończyłam testowac candy, mam porównanie tylko z moją nati ontariio. pierwsze wrażenie-szorstka,jakaś cienka i wzor babciny. mhhhh
    wyprasowalam- wzór zaczął mnie hipnotyzować
    akurat był upalny dzień- zamotałam Gajkę , byłam przygotowana na pot lejący się strasznie a tu jakoś przyjemnie ,nie mokro, z wezłem mocować się nie musiałam , no i wzór tak slicznie się rozłożył.
    ale nie na nasze długie trasy nie taka wytzymała jak nasz nati drwal. ale miło bylo ponosić się w damie, taka na bal.
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

pierwsza wiązana chusta, którą naprawdę przetestowałam. wczesniej miałam okazję zapoznać sie z kilkoma wiązankami, ale na chwilę.
    Przez te parę dni nosiłyśmy się na przemian z Kalą i Liwką.
    Cudowna miękkość, delikatność, ogromna łatwość w wiązaniu (dopiero w niej nauczyłam się wiazać ). Prezentuje sie pięknie (bardzo mi się spodobała, mimo iż nie lubię czerwieni), a nosi chyba jeszcze lepiej.
    Zarę oceniam dopiero teraz, ponieważ musiałam porównać ją ze swoją Nati, którą posiadam od niedawna -----> bez porównania!!!!
    Bardzo dobrze mi sie w niej nosiło bardzo lekko, mimo prawie 12kg dziecia
    Daję 5, jest rewelacyjna. w upał nie za gorąca. jak było chlodniej - super otulala i trzymala cieplo.
    jestem zachwycona !!

gdzie mozna taką kupić???
    Liwia 22.11.2007
    Kalina 29.03.2009

fotografia dziecięca i nie tylko: www.szmiga-kolasa.pl

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ali Zobacz posta
    pierwsza wiązana chusta, którą naprawdę przetestowałam. wczesniej miałam okazję zapoznać sie z kilkoma wiązankami, ale na chwilę.
    Przez te parę dni nosiłyśmy się na przemian z Kalą i Liwką.
    Cudowna miękkość, delikatność, ogromna łatwość w wiązaniu (dopiero w niej nauczyłam się wiazać ). Prezentuje sie pięknie (bardzo mi się spodobała, mimo iż nie lubię czerwieni), a nosi chyba jeszcze lepiej.
    Zarę oceniam dopiero teraz, ponieważ musiałam porównać ją ze swoją Nati, którą posiadam od niedawna -----> bez porównania!!!!
    Bardzo dobrze mi sie w niej nosiło bardzo lekko, mimo prawie 12kg dziecia
    Daję 5, jest rewelacyjna. w upał nie za gorąca. jak było chlodniej - super otulala i trzymala cieplo.
    jestem zachwycona !!

gdzie mozna taką kupić???

mozna szukac na bazarku albo u mnie w sklepie.

Uprawnienia umieszczania postów