Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 101 do 104 z 104

Wątek: kryzys, przesyt rynku?

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    a co do wózka, to otuję, ale zebrałam sie w sobie i wystawiłam na srzedaż w końcu i jakoś nie chce mi sie wierzyć, że pójdzie za mniej niż 3/4 sumy za jaką go kupiłam, więc argument mart do mnie nie trafia.
    ja nasz wystawiam na dniach. i będę przeszczęśliwa przy odzyskaniu 1/3 o ile w ogóle uda się sprzedać. tani nie był.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

a co jest złego w spekulacjach na chustach???

demona
    Guest

Domyślnie

Idąc tym tokiem rozumowania stare forumki powinny oddawać nowym chusty za free. Tylko ciekawe kto wystawiał stare limity za całkiem niezłe sumki na bazarku

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

A według mnie to kwestia zimy. Mnie się mniej chce nosić - pod kurtką niewygodnie, zresztą co to za frajda chodzić w kurtce męża (i bez tego się ludzie oglądają za chustą, a tu jeszcze wielka kurtka), nosząc na kurtce z kolei mam wrażenie, ze jestem taka wielka i tyle warstw tego wszystkiego. W lecie chusta się świetnie wpisywała w konwencję ubraniową: lekko, zwiewnie, "afrykańsko". Coraz częściej łąpię się na tym, ze mi jesienią wygodniej dziecię w wózek włożyć.
    Bo i przy tej ilosści ubrań to nie ta sama bliskość (gdy chusta, czy nosidło na kurtkę)...

Uprawnienia umieszczania postów