Przyszła paczka z Monkey Snuggles. Się pochwalić chciałam choć nie wszystkie moje, ale cudne te formowanki. Jestem na etapie wymiany stosiku na same MS
I na próbę Snuggle pants zamiast otulaczy: (myślicie, ze trzeba je lanolinować???)
![]()
Przyszła paczka z Monkey Snuggles. Się pochwalić chciałam choć nie wszystkie moje, ale cudne te formowanki. Jestem na etapie wymiany stosiku na same MS
I na próbę Snuggle pants zamiast otulaczy: (myślicie, ze trzeba je lanolinować???)
![]()
Ostatnio edytowane przez demona ; 25-10-2010 o 21:47
śliczne te pieluszki, Demona a to są tylko formowanki czy aio czy kieszonki? pewnie jakieś mega drogie?
K. 2009M. 2012
Taa, to się nazywa nóż w serce
Lanolinowanie gaciom nie zaszkodzi. Możesz spróbować bez i zalanolinować jeżeli przemokną.
Formowanki dziennie i nocne. Cena nie poraża, wyszło mnie hurtowo ok 85zł/szt. Nocne koło 100zł. Już z przesyłką. Tylko trzeba było zakombinować z przesyłką co by cła nie płacić![]()
piękne
ja bym gacie zalanolinowała, ale to ja, a Ty zrób jak uważasz![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 18-10-2010 o 22:15
Tu dawałam foty moich pierwszych 2 szt
http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=40502
Otulacze lanolinowałam jak przeciekły dopiero. Musze więciej Lano-maści kupić![]()
Demona, jakby gdzieś promocja była, to daj znaći ja się przyłączę do szczęśliwych posiadaczek MS
![]()
Demona jak się tobie sprawdzają snuggle pants jako otulacze?
Hej a już myślałam, że znowu coś Demona upolowa w wielkim świecie![]()