Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: EC kryzys :-(

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

dzięki za pocieszenie. No nic, nie poddajemy się.Coś tam łapiemy do nocnika.Nie odpuszczam i koniec.

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Ja też, swoją drogą pociesza mnie fakt że nie tylko ja mam ten problem

Chustofanka Awatar fjołek
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Nie martw się kubutkowa, ja od początku wysadzam z zegarkiem, bo z sygnałami bywa różnie, na szczęście dziecko mam punktualne i w miarę to wychodzi.

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

U nas te około 6 miesiąca, kiedy wszystko zaczęło być bardziej interesujące i Jula odkryła możliwość przemieszczania się, sygnalizowanie praktycznie zaniknęło i tak jest do tej pory. Jedynie kupę "wypatrzę" z kilometra. Wysadzam tak czy inaczej. Czasami częściej, czasami rzadziej - zależnie od możliwości i mam wrażenie, że Jula tak jakby trzymała tyle ile potrafi, bo większość razy jak ją wysadzam to am sucho i siusia jakby na zawołanie. Bywają jednak dni, że cały wór pieluch się nazbiera, bo się nie potrafimy dogadać.
    A co do siusiania co 15 minut to na pewno jest to możliwe
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustomanka Awatar bigbabs
    Miejscowość
    West Midlands,UK

Domyślnie

Czytalam ze w tym wieku to jest normalne. Dzieci zaczynaja sie przemieszczac i w kulturach gdzie EC jest czyms naturalnym - jest to etap kiedy maluchy po prostu wywedrowuja przed dom poznawac swiat tam problemu z chwilowym brakiem sygnalow nie maja

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nie martw się, kryzysy przychodzą i odchodzą. Jeszce pewnie niejeden przed Wami. Ja się też załamywałam, że to wszystko bez sensu i nic nie daje, ale teraz widzę efekty. Nie znaczy, że zawsze jest różowo. Krzysiek potrafi kupę w pieluchę zrobić w tajemnicy za fotelem, bo jest akurat zajety Ale przynajmnie, w odróżnieniu od większości rówieśników, wie do czego służy nocnik i sedes. Pięknie woła siusiu ( na kupę też woła siusiu) i przynosi nocnik. A ja nie mam ciśnienia, żeby cały dzień chodził w jednej pieluszce (suchej ofkors), bo już wiem, że nie o to biega.

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Donoszę z frontu.
    Moje dziecko szybciutko zaczęło wracać do starych nawyków, wczoraj juz nam szło świetnie i dziś równie dobrze.Za każdym razem siusiu w nocniczku.Bardzo Tosinka chwalę i szybko złapał.Z czego wniosek, że nie ma czym sie martwić, wszystko w końcu wraca do normy.Uffff.....

Uprawnienia umieszczania postów