Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: MT Mio unico

Chustonoszka Awatar kaja28
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania.
    Plusem są miękkie wypełnienia na ramiona i biodra. Materiał super na chłodniejsze dni,Julci podobało się szczególnie na plecach.
    Minusem są dla mnie za długie pasy, na początku bardzo mi się plątały.
    Niestety nie wiem czy źle dociągnęłam czy to przez problemy z kręgosłupem ale po godzinnym spacerze bolały mnie plecy tym bardziej że moja córcia waży 10kg.Dodam że w chuście nie mam tego problemu.

Chustonoszka Awatar kasiap34
    Miejscowość
    świętokrzyskie

Domyślnie

bardzo dobrze uszyte nosidło- tylko podziwiać
    materiał - solidny i mocny , kolorystycznie też super ( mnie te fioletowe paseczki się podobają a na całość i facet nie wybrzydzał)choc dla mnie za sztywne - chyba bym wolała jednak cos bardziej miękkiego..
    nosiłam prawie dwulatke - 11kg i wydawało mi się idealne rozmiarowo ani duże ani małe
    i zawiązałam ją z przodu - byłam w szoku bo nie czułam jej wagi a już dawno tak nie miałam(choć faktycznie pasy opierały się na szyi ale tu to nie przeszkadzało) za to na plecach nie było nam wygodnie bo jednak pasy są za szerokie i mi "zjeżdżały"albo ja jakos nie potrafiłam ich odpowiednio ułożyć
    za eMa się nie wypowiem ale nie narzekał choć on mało noszący jest...ale na nim wyglądało lepiej

dziękuję raz jeszcze za możliwość testowania
    Michałek 05.03.2007, Madzia 27.06.2009, Ania 26.02.2011

Chustomanka Awatar darijah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

dziękuję za recenzje
    Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Chustonoszka
    Miejscowość
    Mazowsze

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania

Nie ma porównania do innego nosidła, więc mogę jedynie napisać własne spostrzeżenia.
    Pasy długość ok. – dzięki temu zarówno ja jak i mąż możemy spokojnie się zamotać tzn dla mnie trochę długie, ale przecież dla męża nie będę zamawiać drugiego . Jedynie tam gdzie węzeł mogłyby być trochę cieńsze – trudno związać i mocno ścisnąć.

Na moją 3latkę panel za wąski (11,5 kg), ale dla 8,5 miesięcznego synka – bardzo dobry. Super odejmuje ciężar – sztruksik boski, nic się nie ściąga i nie trzeba poprawiać. Mały spokojnie siedział i nawet z mamą odkurzył cały dom.
    Super kolorek - ten sztruks, w ogóle fajne nosidełko i zaczynam rozpoznawać temat

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania.

Nosidło bardzo starannie wykonane, wygodne, Kubusiowi bardzo się podobało mimo iż na krótko.
    Jestem zachwycona MT i napewno niebawem sobie zrobimy taki prezent

Fajne wypełnienia pod kolankami , wygodne pasy NO!! Polecam

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

i my mieliśmy nosidło u siebie
    myślę że na wstępie powinnam zaznaczyć że jesteśmy na tyle początkujący w tym temacie że był to dla nas "pierwszy raz" w jakimkolwiek noszeniu maluszka (ok. 11kg) ale MT jest łatwy w obsłudze, a nasze wrażenia i odczucia są następujące: solidnie uszyte i dopracowane, czułam że moje dziecko jest bezpieczne, a Filip - zero marudzenia, naprawdę podobało mu się, no i akurat mieliśmy pogodę troszkę chłodniejszą bo sztruks jest dość gruby.
    ogólnie podróż autobusem do lekarza, była o niebo przyjemniejsza niż tarabanić się z wózkiem

Chustofanka Awatar milmila
    Miejscowość
    Olsztyn=>Siedlce=>Toronto=>Ottawa

Domyślnie

Dziękuję za testy

Ja nosiłam mojego prawie 2,5-latka (14,5 kg).

Materiał: bardzo miły, ładne, niebrudzące kolory. Chyba nie był prany, bo wyglądał jak nowy.
    Wypełnienie i pasy: bardzo dobrze mi się nosiło. Mam porównanie, bo korzystam głównie z chMT a ten był o niebo wygodniejszy. Pasy przy panelu jak dla mnie trochę za szerokie, wystawały mi poza ramiona. Pas biodrowy super na dłuższych trasach też przetestowałam - świetnie trzymał Panel dla nas trochę za krótki - młodemu sięgał do łopatek. Ale mój i tak już nie śpi na spacerach prawie, więc nie było problemu.
    Ogólnie bardzo mi się podobało. Estetycznie wykonane, mimo wypełnienia nie zajmowało zbyt dużo miejsca.

Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Nosidło bardzo nam się spodobało, nosiło super, pomimo tego, że panel był dla malucha ciut za wąski.

Materiał milutki w dotyku, kolory fajne, ale to już kwestia gustu. Pasy idelanie się wiązały, wypełnienie w sam raz, nie za dużo, nie za mało, nie czułam malucha nawet przy dłuższym noszeniu.

Poszerzyłabym nieco panel, pomysł z możliwością podwinięcia super, z pewnością jest wygodniej nosić mniejsze maluszki.

Pasy dla mnie ok, choć do wysokich nie należę, za to maluch do dużych

Nosidło oceniam na 5, minus za zbyt wąski panel, co powoduje jednak pewien dyskomfort u dziecka.

Dziękuje za możliwość testowania. Pozdrawiam.

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

w koncu i ja cos skrobne, duzo nie ponosilysmy bo wyladowalysmy chyba 2 dni po przyjsciu nosidla w szpitalu i siedzialysmy 2 tyg. jak dla mnie troche za maly panel moze dlatego, zemoja corka dosc pulchna i wazy sobie troche. panel siegal jej ponizej szyi i troche latala jej glowa. nosilysmy sie glownie po domu i usnela w nim no i ta glowa tak troche nie bardzo byla usztywniona i nie miala oparcia. dziekujemy za mozliwosc testowania. u nas wygrywa nosidlo od pathi

Uprawnienia umieszczania postów