Mamusia sika ,dziecko wisi,zgroza!
Mamusia sika ,dziecko wisi,zgroza!
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
no dobra to jak radzicie sobie w publicznym wc mając pod opieką dziecko, które nie potrafi stać samo? trzymacie na rękach, sadzacie na podłodze? chociaż może to trochę konstrukcja niefortunna to chyba by się przydało w wc w terenie. Jeśli rodzic spędza w toalecie jakies 2 minuty to chyba dziecku krzywda się nie stanie? Przyznam że nie bardzo rozumiem ten szok. Chyba tylko dla chustowych ortodoksów jest to nie do przejściase se se
mnie to ani troche nie smieszy, no nie potrafie tego potraktowac z przymruzeniem oka, ani nie potrafie tego wziac pod uwage w zadnym wypadku, nawet toaletowym. Tragedia i tyle. W sytuacjach ciezkich kiedy wlasnie nie moge sie wysikac bo cos tam, powtarzam sobie ze nikt nie obiecywal ze z dziecmi bedzie komfortowo i tak jak "przed dziećmi" no ale ja malo jeszcze przezylam, mam jedno...
acha, no i tez przylaczam sie do grupy sikajacych z dzieckiem na ręku![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Widzę to pierwszy raz. Rany, aż boli od samego patrzenia. Okropne!
Hm... Idea niegłupia, czepiłabym się jedynie szczegółów...![]()
Mały B: 2009
Mała T: 2012
już jakis fotelik byłby lepszy
hahah, powinno być na wyposażeniu publicznych toalet![]()
Nawet za podajnik papieru może służyć:
![]()