Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: rozmowy o pieluchach przy rodzinnym stole;)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anik801 Zobacz posta
    A ja w tym roku jak zapytają co kupić małemu na gwiazdkę to dostaną listę wielo-siostra przez internet kupi Wolę to niż jakieś ciuchy(przeważnie dużo za małe,albo dużo za duże),plastikowe buble lub inne bzdety.
    To jest myśl Zaraz sobie zrobie listę pieluszkowych życzeń

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

moja tesciowa raczej takie drozsze prezenty kupuje,wiec moglaby mi cos kupic ekstra,ale jak jej powiem ,zeby mi pieluche kupila to jak zwykle spojrzy jak na wariatke
    ostatnio kupila mi 2 paki pampkow,jedna uzywam na noce,druga sprzedalam ,ahahahaha...ale jestem cwana i se kupiłam pieluche

Chustomanka Awatar emmaline
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewaibartek Zobacz posta
    moja tesciowa raczej takie drozsze prezenty kupuje,wiec moglaby mi cos kupic ekstra,ale jak jej powiem ,zeby mi pieluche kupila to jak zwykle spojrzy jak na wariatke
    ostatnio kupila mi 2 paki pampkow,jedna uzywam na noce,druga sprzedalam ,ahahahaha...ale jestem cwana i se kupiłam pieluche
    noto linka trzeba podesłać do sklepu, i korzystać
    albo jeśli z netem niekuamta, to wy zamówice, ona zapłaci.
    Weronika Magdalena 09.10.09 http://weronikamagdalena.blog.pl

czekamynaczerwcowegochłopca2017

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewaibartek Zobacz posta
    Skoro ona z tych "droższych", to pokaż jej, ile te pieluchy kosztują-może to ją przekona Jak nie zadziała, to grzecznie przyjmuj pampersy i "wymieniaj" na pieluchy

Chustonoszka

Domyślnie

M. nie korzysta normalnie z wielorazowek, niestety. Ale dzis mu sie zdazylo. I do mnie wieczorem mowi :" Przebralem dzis ta pieluszke baby - futro ,czy jakos tam." A to itti bitti byla. Itti bitti vel baby - futro

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

u mnie w przychodni wisi wielka reklama któryś wuielo ,ale nie pamiętam których...
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów