Widzialam 2 mamy, jedną z maluszkiem w chuście, drugą w MT. Potem minęłam tą z chustą na przystanku (jak już odebrałam starsze dziecię ze żłobka tuż obok)
Pozdrawiamy![]()
Widzialam 2 mamy, jedną z maluszkiem w chuście, drugą w MT. Potem minęłam tą z chustą na przystanku (jak już odebrałam starsze dziecię ze żłobka tuż obok)
Pozdrawiamy![]()
Julia - 25.03.2008 i Kubuś - 02.11.2009
"Tak, zorganizowane życie jest najlepsze dla dzieci. Szczególnie, jeśli mogą je sobie organizować same" - Pippi Langstrumpf
Luthien!!!! Ja Cie tam tyle razy widzialam i za kazdym razem sie zastanawialam czy to Ty!!!!!![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
A to drugie to nie bylo MT tylko Tuli. A nosila go mama Hankowej kolezanki z przedszkola![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
To żeście się dziewczyny musiały naprowadzać te dzieci, żeby się wreszcie spotkać![]()
Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania
hehe
To sporo nas w tych okolicach bywa jednakNie zauważyłam, że to tuli było - bo z daleka mi tylko mignęło, jak zasuwałam Końską z Kubiszonem w wózku
Może do Parku Południowego kiedyś po żłobku/przedszkolu?
(a przy okazji - fajny ten Kids corner jest?)
Julia - 25.03.2008 i Kubuś - 02.11.2009
"Tak, zorganizowane życie jest najlepsze dla dzieci. Szczególnie, jeśli mogą je sobie organizować same" - Pippi Langstrumpf
Kid's Corner jest super rewelacyjny, Hanka nie chce wychodzic
A na spacer chetnie, moze w przyszlym tygodniu jak bedzie ladna pogoda![]()