Wątek pewnie już był, ale nie znalazłam (za co przepraszam)
Do rzeczyJaką chustę polecacie początkującej mamie?? Bo tego jest tyleeeee że głowa boli a ja nie wiem co wybrać
Wątek pewnie już był, ale nie znalazłam (za co przepraszam)
Do rzeczyJaką chustę polecacie początkującej mamie?? Bo tego jest tyleeeee że głowa boli a ja nie wiem co wybrać
Heh, temat rzeka. Jak tu wpadną chustomanki to pewnie usłyszysz więcej propozycji niż jesteś w stanie sobie wyobrazićZe swojego skromnego doświadczenia mogę polecić didymos aare z wełną - maluch nie narzeka, a tacie się świetnie nosi (2x, kieszonka). Mamy jeszcze dwie natibaby: jakiegoś pasiaka z bawełną i dmuchawce z bambusem, ale odkąd przyszła aare w nic innego się nie motam. Ale oczywiście powinnaś mieć chustę do każdej kreacji
![]()
I don't know half of you half as well as I should like;
and I like less than half of you half as well as you deserve.
Chusta tkana wiązana, na początek najbardziej sprawdzony bawełniany pasiak, o markach możesz sobie poczytać w dziale recenzji. Najlepiej skośnokrzyżowa z certfikatami - jak zechcesz odmiany łatwo taką odsprzedać. Na początek w żakardy i domieszki bym się nie bawiła, bo wybór zbyt duży, a niestety nie wszystkie okazały się być wypałem. Pasiaki są cenowo najtańsze, sprawdzone i najwięcej osób w nie się zaopatrza na początek.
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Wybierz taką która wizualnie Ci się spodoba![]()
wybierz najładniejszą wg Ciebie. najprościej - bawełnianego pasiaka (girasol, nati, hoppediz, didymos - to najpopularniejsze).
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Może umów się na spotkanie chustowePo dotykasz, po oglądasz i coś wybierzesz
Firm jest dużo(Nati, LennyLamb, Dolcino, Hoppediz, Didymos, Ellevil, Girasol).Najważniejsze aby chusta Ci się podobała wizualnie![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja zaczynałam od elastycznej Nati, bylam bardzo zadowolona i wcale nie wiązałam niemowlaka tylko już moja kluska była troszkę większa i od tego się zaczęło...Teraz czekam na swoją pierwszą tkaną i już nogami tupię z niecierpliwości![]()
Dziękuje serdecznie za pomocchustę już mamy i uczymy się porządnie motać
![]()
używana , bawełniana i ładna![]()