Tak sobie wczoraj myślałam o tej ilości postów. W pewnym sensie jest ważna jak chce się kupić coś na bazarku, handmade. Ale z drugiej strony to i tak patrzę wtedy od kiedy osoba jest na forum. Tej której nicka nie kojarzę, bo już kojarzę dość sporo
![]()
No, właśnie, Pati291, tu najpierw trzeba trochę być. Jak jest Nówka, to właśnie często chce coś kupić, bo jeszcze nie ma, a potrzebę już tak, wysyłają tutaj, a nie ma postów nabitych i ma problemSama tak miałam, na szczęście koleżanki mam z forum, to mnie trochę "pociągnęły" przy pierwszym zakupie, mogłam się na nie powołać. I nieoceniona Janis dopomogła
Więc nie musiałam nic na siłę nabijać. Kiedy już nick kojarzę, to mi nie robi czy ktoś ma 100 postów czy 1000, no, Guru to Guru, to inna bajka
![]()
Dziewczyny, ktos tu poważnie posty sobie nabijał? Świat oszalał...Nie mam czasu pisac na forum i nieczęsto to robię. Ale jak ilość postów może byc w życiu priorytetem czy w ogóle istotną sprawą. To już bym wolała książkę poczytać niż pisać bez sensu do licznika.
A swoja drogą 300 postów jak na mój staż na forum to niedużo? Mam się wziąć za pisanie?![]()
Ostatnio edytowane przez mama-anika ; 15-10-2010 o 10:26
wiecie co a mnie zadziwia fenomen ilości postów tak samo jak zadziwiają mnie watki gratulacyjne z powodu osiągniętego szczebla ilości postów... kurcze naprawdę to dla Was takie ważne? przecież pisze się wtedy gdy ma się coś do powiedzenia czyż nie? ja nigdy nie patrzyłam na to ile postów mam... wypowiadam się kiedy chcę coś napisać i tyle...
toż rangi to tylko rangi - o niczym nie świadczą... no dobra świadczą o aktywności ale bez przesady - przecież widać kto się udziela na forum a kto nie - kojarzy się po nickach czy tez avatarach...
mam nadzieję że trochę składnie to napisałam bom chora i nie do końca obudzona jeszcze![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
no właśnie też zawsze miałam takie obawy. Teraz już ich nie będzie
no właśnie. A to z kolei nie zawsze dobrze świadczy o mamie (żeby nie było: piszę tutaj o sobie, bo póki nie było forum, dzieci nie oglądały bajek w ciągu dnia, a ja nie siedziałam na kompie. A teraz mają dodatkową porcyjkę bajek w środku dnia, bo mama forum przegląda)
2 + 7 (2005-2018)
qrcze a mi jakoś do głowy nie przyszło że mogę sobie posty nabijac witając kogoś, ale w sumie czy o tę ilośc chodzi? ważne że są tu super babeczki i nie ważne ile która ma na liczniku![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.