Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 72 z 72

Wątek: Licznik postow

Chusteryczka Awatar kakot
    Miejscowość
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

bardzo sensowne rozwiązanie.

Domyślnie

wiecie co, pierwszy raz widzę forum, na którym tak jakoś sensownie posty są liczone Ja jestem Nówką i jeszcze bardzo długo nią będę. W ogóle nie mam pojęcia o chustach, Chuścioszka jeszcze też nie mam i tak dopiero przygotowuję się do wgryzania w temat. I w sumie nie przyszłoby mi do głowy nabijanie postów. Nie bardzo rozumiem po co. Żeby coś sprzedawać? Czy są jeszcze inne powody?

Chusteryczka Awatar Gertruda
    Miejscowość
    Las koło Łodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    a skąd wiesz, co jest dalej dla bardziej wtajemniczonych?
    super tajne podforum do którego mają wstęp tylko wybrańcy
    Starszy 18.12.2008 Młodszy 02.01.2011

Podpisz się i ratuj maluchy!!!!

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grizolda Zobacz posta
    super tajne podforum do którego mają wstęp tylko wybrańcy
    niezależne zresztą od tych 6000 postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS_MS_? Zobacz posta
    No, właśnie, Pati291, tu najpierw trzeba trochę być. Jak jest Nówka, to właśnie często chce coś kupić, bo jeszcze nie ma, a potrzebę już tak, wysyłają tutaj, a nie ma postów nabitych i ma problem Sama tak miałam, na szczęście koleżanki mam z forum, to mnie trochę "pociągnęły" przy pierwszym zakupie, mogłam się na nie powołać. I nieoceniona Janis dopomogła Więc nie musiałam nic na siłę nabijać. Kiedy już nick kojarzę, to mi nie robi czy ktoś ma 100 postów czy 1000, no, Guru to Guru, to inna bajka
    Ja zaczynałam na bazarku i nie miałam żadnych problemów z kupowaniem- po prostu wysyłałam pieniądze i jesli ktoś mi nie ufał(co zrozumiałe, bo miałam niewiele postów), to czekał na zaksięgowanie $ na koncie i dopiero potem wysyłał paczkę.

Chustomanka Awatar Wlaszczka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wesoła_mrówka Zobacz posta
    I w sumie nie przyszłoby mi do głowy nabijanie postów. Nie bardzo rozumiem po co. Żeby coś sprzedawać? Czy są jeszcze inne powody?
    Wiesz co, mi również nie przyszło to do głowy. I strasznie mnie irytowało, jak w dyskusjach słychać było argument "bo chustonówka... to czy tamto". W realnym świecie oceniamy ludzi po wykształceniu, poglądach, wyglądzie, samochodzie itp... a tu mamy czysty start. Nie wiemy jak wyglądamy, czym jeździmy, kim jesteśmy z zawodu itp jak ktoś się pilnuje może dowolnie tworzyć swój światopoglądowy byt... I wtedy oceniamy się po liczniku postów...
    A że tak się stało tym na forum świadczą o tym, jak wspominały wcześniej przedmówczynie, wątki z gratulacjami za ilość postów.
    Jak pisałam wcześniej nigdy nie przyszło mi do głowy wartościowanie ludzi po ilości postów... tymczasem ostatnio w dyskusji, ktoś zaczął się ze mną spierać. Ta osoba nie miała racji. Ale zaraz po tym, że jej nie ma, "zirytowało mnie" to, że ma tak mało postów, a wdaje się ze mną w dyskusje!!! Gdy to sobie uświadomiłam to zrozumiałam, że w pewne szablony zachowań się po prostu wsiąka... Dlatego cieszę się z decyzji Jazoo.

PS. Ciekawe, w którą stronę pójdzie ocenianie tematów ...

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

ja tylko wrzucę info, że w związku z porzadkami liczniki moga deczko wariować ja już mam ze 200 w plecy ...
    no i kilka guru będziemy witać ponownie

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

ale co sprzątasz? standardowo to co się zawsze kasuje czy jakaś głębsza cenzura weszła?
    i ja tam nie mam nic przeciwko
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mart Zobacz posta
    ja już mam ze 200 w plecy ...
    chyba fajnie się tak odmłodzić? sory za OT

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

nie wiem czy tak fajnie, bo ten ostatni tysiąc piszę już chyba z rok i skończyć nie mogę...

mayka, sprzątamy zbiorowo, każda swoje działy i od końca. sporo jest śmieci, wątków kompletnie nieistotnych, nieaktualnych - tylko zaciemniają obraz i straszą nowe forumki gąszczem.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

ale do Bożego Narodzenia jeszcze kuupa czasu
    no nic, sprzątajcie sobie na zdrowie to i może szukaj wydolniejszy będzie...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Po absencji wywołanej ostatnio brakiem dostępu do netu mogę tylko adminom pogratulować tego posunięcia.
    Sama miałam mieszane uczucia względem np. powitań. Długo tam się nie udzielałam, a potem sobie przypomniałam, jak miło mi było, gdy pod swoim wpisem znalazłam tak wiele sympatycznych komentarzy. Teraz nikt nie powie, że ktokolwiek robi cokolwiek dla ilości postów (co mnie i tak średnio obchodzi ).

Uprawnienia umieszczania postów