bardzo sensowne rozwiązanie.
bardzo sensowne rozwiązanie.
wiecie co, pierwszy raz widzę forum, na którym tak jakoś sensownie posty są liczoneJa jestem Nówką i jeszcze bardzo długo nią będę. W ogóle nie mam pojęcia o chustach, Chuścioszka jeszcze też nie mam i tak dopiero przygotowuję się do wgryzania w temat. I w sumie nie przyszłoby mi do głowy nabijanie postów. Nie bardzo rozumiem po co. Żeby coś sprzedawać? Czy są jeszcze inne powody?
![]()
Wiesz co, mi również nie przyszło to do głowy. I strasznie mnie irytowało, jak w dyskusjach słychać było argument "bo chustonówka... to czy tamto". W realnym świecie oceniamy ludzi po wykształceniu, poglądach, wyglądzie, samochodzie itp... a tu mamy czysty start. Nie wiemy jak wyglądamy, czym jeździmy, kim jesteśmy z zawodu itp jak ktoś się pilnuje może dowolnie tworzyć swój światopoglądowy byt... I wtedy oceniamy się po liczniku postów...
A że tak się stało tym na forum świadczą o tym, jak wspominały wcześniej przedmówczynie, wątki z gratulacjami za ilość postów.
Jak pisałam wcześniej nigdy nie przyszło mi do głowy wartościowanie ludzi po ilości postów... tymczasem ostatnio w dyskusji, ktoś zaczął się ze mną spierać. Ta osoba nie miała racji. Ale zaraz po tym, że jej nie ma, "zirytowało mnie" to, że ma tak mało postów, a wdaje się ze mną w dyskusje!!! Gdy to sobie uświadomiłam to zrozumiałam, że w pewne szablony zachowań się po prostu wsiąka... Dlatego cieszę się z decyzji Jazoo.
PS. Ciekawe, w którą stronę pójdzie ocenianie tematów ...
ja tylko wrzucę info, że w związku z porzadkami liczniki moga deczko wariowaćja już mam ze 200 w plecy ...
no i kilka guru będziemy witać ponownie![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
ale co sprzątasz? standardowo to co się zawsze kasuje czy jakaś głębsza cenzura weszła?
i ja tam nie mam nic przeciwko![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
nie wiem czy tak fajnie, bo ten ostatni tysiąc piszę już chyba z rok i skończyć nie mogę...
mayka, sprzątamy zbiorowo, każda swoje działy i od końca. sporo jest śmieci, wątków kompletnie nieistotnych, nieaktualnych - tylko zaciemniają obraz i straszą nowe forumki gąszczem.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
ale do Bożego Narodzenia jeszcze kuupa czasu
no nic, sprzątajcie sobie na zdrowie to i może szukaj wydolniejszy będzie...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Po absencji wywołanej ostatnio brakiem dostępu do netu mogę tylko adminom pogratulować tego posunięcia.
Sama miałam mieszane uczucia względem np. powitań. Długo tam się nie udzielałam, a potem sobie przypomniałam, jak miło mi było, gdy pod swoim wpisem znalazłam tak wiele sympatycznych komentarzy. Teraz nikt nie powie, że ktokolwiek robi cokolwiek dla ilości postów (co mnie i tak średnio obchodzi).