Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 72

Wątek: Licznik postow

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joleczka Zobacz posta
    nie nigdy tak nie robilam, witałam i gratulowałam bo lubię, a tak jak tomeki2009 czasem się zastanawiałam czy mi ktoś nie fuknie ze posty nabijam bo parę razy zdarzyło mi sie widzieć posty ze ktoś odkopał za stary wątek na powitaniach, ja też bym nie wpadła na to zeby posty sobie nabijać bo właściwie nadal nie wiem czemu to służy
    no właśnie też zawsze miałam takie obawy. Teraz już ich nie będzie

Cytat Zamieszczone przez pati291 Zobacz posta
    No właśnie. Ilość postów świadczy tylko o aktywności na forum i o niczym więcej. Tudzież o tym ile czasu spędza się przy kompie
    no właśnie. A to z kolei nie zawsze dobrze świadczy o mamie (żeby nie było: piszę tutaj o sobie, bo póki nie było forum, dzieci nie oglądały bajek w ciągu dnia, a ja nie siedziałam na kompie. A teraz mają dodatkową porcyjkę bajek w środku dnia, bo mama forum przegląda )
    2 + 7 (2005-2018)

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

i bardzo dobrze! brawa dla admina!
    ale tak sie zastanawiam - po co w ogole licznik?
    co on nam mowi? nic... jak dla mnie...
    moze w ogole liczniki zlikwidowac i z forum wtedy kazdym bedzie korzystal jesli czuje potrzebe (zakladam, ze jest tak i teraz, choc jak widac - nie zawsze - czyt. nabijanie postow)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Dziewczyny licznik bije po to żeby pierwszy lepszy przechodzień nie mógł oglądać naszych zdjęć, czytać o naszych ciut bardziej prywatnych sprawach itp itd

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

i szczerze powiem, że łatwiej mi wpłacić w przedpłacie kasę na konto za chustę osobie, która ma już jakąś ilość postów niż chustonówce (bez obrazy). Dlatego uważam, że licznik powinien być (chociaż nie mam nic przeciwko nienaliczaniu postów w niektórych działach )
    2 + 7 (2005-2018)

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stivel Zobacz posta
    Dziewczyny licznik bije po to żeby pierwszy lepszy przechodzień nie mógł oglądać naszych zdjęć, czytać o naszych ciut bardziej prywatnych sprawach itp itd
    tak, ale to do kilkuset postów.
    a później? jaki to ma sens?

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver Zobacz posta
    tak, ale to do kilkuset postów.
    a później? jaki to ma sens?
    a skąd wiesz, co jest dalej dla bardziej wtajemniczonych?
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    i szczerze powiem, że łatwiej mi wpłacić w przedpłacie kasę na konto za chustę osobie, która ma już jakąś ilość postów niż chustonówce (bez obrazy). Dlatego uważam, że licznik powinien być (chociaż nie mam nic przeciwko nienaliczaniu postów w niektórych działach )
    popieram
    Mama Kubusia i Basi

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

wiem, ściśle elitarne zamknięte grono

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

być może żaden ale obawiam się, że może być kłopot z dotarciem do oprogramowania, które pozwoli liczyć posty do 'kilkuset' a potem będzie licznik wyłączać. :/ wg. mnie to system zero-jedynkowy (liczymy albo nieliczymy) i nie da się ustawić 1/3 czyli liczymy przez chwilę. Przyjmujemy zasadę liczenia, która ma więcej plusów niż minusów.

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    ok, macie rację...
    zmieniam poglądy
    licznik tak, ale ukrócony w sensie - tylko w niektórych działach

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

być może żaden ale obawiam się, że może być kłopot z dotarciem do oprogramowania, które pozwoli liczyć posty do 'kilkuset' a potem będzie licznik wyłączać. :/ wg. mnie to system zero-jedynkowy (liczymy albo nieliczymy) i nie da się ustawić 1/3 czyli liczymy przez chwilę. Przyjmujemy zasadę liczenia, która ma więcej plusów niż minusów.
    Stivel- ok, rozumiem. nie da się technicznie przeskoczyć pewnych rzeczy. ja dalej nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie, jakie ma znaczenie , czy ktoś ma postów 3000 czy o 550 mniej, że aż trzeba kasować wątki (patrz- wątek od którego zaczeła się afera i komentarz Moda na samym końcu)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Niewielka jest różnica między 2500 a2800 ale spora między 2 a 302 w sytuacji gdy te 300 to puste gadanie o niczym podczas gdy jesteśmy na forum chustowym, rodzicielskim - naprawdę nie wymagajmy jeszcze od modów żeby sprawdzali czy kasują wątki starszym stażem czy młodszym forumkom, żeby nikt ich nie posądził o nieczyste intencje.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Niewielka jest różnica między 2500 a2800 ale spora między 2 a 302 w sytuacji gdy te 300 to puste gadanie o niczym podczas gdy jesteśmy na forum chustowym, rodzicielskim - naprawdę nie wymagajmy jeszcze od modów żeby sprawdzali czy kasują wątki starszym stażem czy młodszym forumkom, żeby nikt ich nie posądził o nieczyste intencje.
    o, tak. to do mnie trafia. masz rację.

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Zgadzam sie z Stivel.
    Dla mnie osobiscie jest obojetne kto ile ma postow, czy 3000 czy 1500. Nie bylam na forze ktory takich licznikow nie ma. Podobaja mi sie. Dla mnie maja sens. Wprowadzilam je przy tworzeniu forum bo myslalam ze beda tez swietna zabawa, na poczatku - odkrycie nastepnych stopni . Nie przepuszczalam ze bedzie tyle emocji z tym zwiazane.
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    cicho sza Mayka

Chusteryczka

Domyślnie

dobry pomysł, popieram

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Podobaja mi sie. Dla mnie maja sens. Wprowadzilam je przy tworzeniu forum bo myslalam ze beda tez swietna zabawa, na poczatku - odkrycie nastepnych stopni . Nie przepuszczalam ze bedzie tyle emocji z tym zwiazane.
    Nie mogłaś przypuszczać, że nadejdzie dzień gdy padnie oskarżenie o nabijanie postów z premedytacją. Ja tez bym na to nie wpadła.
    Dlatego powtórzę się - podoba mi się pomysł z wydzieleniem miejsc gdzie licznik stoi - mam nadzieję, że już nigdy więcej nie padną żadne oskarżenia oraz nikt już nie będzie się wahał czy może coś napisać czy nie

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Licznik postów daje jakieś pojęcie o tym, kto jest gadułą a kto raczej obserwuje i się nie wyrywa z odpowiedziami (tak z przymrużeniem oka oczywiście)

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

do wszystkich z wątpliwościami licznikowymi: siedze tu już trzy lata, moderuję ze dwa i NIGDY nie zdarzyło mi się, a i reszcie moderacji również, zainterweniować kierując się wskazaniem licznika. wyjątkiem są spamerzy, trolle i kwiatki takie jak jurex.
    za liczniki powyżej limitów dostępu nie ma tu ŻADNYCH profitów. Każdy pracuje na swoja opinię tym co pisze i jak pisze.
    Ostatnio edytowane przez mart ; 16-10-2010 o 02:44

Chusteryczka Awatar dorulka
    Miejscowość
    Mazury (Mrągowo)

Domyślnie

A nie ma tajnego bazarku??? Kiedyś coś o tym było... Czuję się zawiedziona)))
    Michalina 03.02.2009.

Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
    Jam nieudacznik grafoman i śmieć
    Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
    I załatwiasz te sprawę jak pies

Uprawnienia umieszczania postów