Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 72

Wątek: Licznik postow

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar kakot
    Miejscowość
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

bardzo sensowne rozwiązanie.

Domyślnie

wiecie co, pierwszy raz widzę forum, na którym tak jakoś sensownie posty są liczone Ja jestem Nówką i jeszcze bardzo długo nią będę. W ogóle nie mam pojęcia o chustach, Chuścioszka jeszcze też nie mam i tak dopiero przygotowuję się do wgryzania w temat. I w sumie nie przyszłoby mi do głowy nabijanie postów. Nie bardzo rozumiem po co. Żeby coś sprzedawać? Czy są jeszcze inne powody?

Chustomanka Awatar Wlaszczka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wesoła_mrówka Zobacz posta
    I w sumie nie przyszłoby mi do głowy nabijanie postów. Nie bardzo rozumiem po co. Żeby coś sprzedawać? Czy są jeszcze inne powody?
    Wiesz co, mi również nie przyszło to do głowy. I strasznie mnie irytowało, jak w dyskusjach słychać było argument "bo chustonówka... to czy tamto". W realnym świecie oceniamy ludzi po wykształceniu, poglądach, wyglądzie, samochodzie itp... a tu mamy czysty start. Nie wiemy jak wyglądamy, czym jeździmy, kim jesteśmy z zawodu itp jak ktoś się pilnuje może dowolnie tworzyć swój światopoglądowy byt... I wtedy oceniamy się po liczniku postów...
    A że tak się stało tym na forum świadczą o tym, jak wspominały wcześniej przedmówczynie, wątki z gratulacjami za ilość postów.
    Jak pisałam wcześniej nigdy nie przyszło mi do głowy wartościowanie ludzi po ilości postów... tymczasem ostatnio w dyskusji, ktoś zaczął się ze mną spierać. Ta osoba nie miała racji. Ale zaraz po tym, że jej nie ma, "zirytowało mnie" to, że ma tak mało postów, a wdaje się ze mną w dyskusje!!! Gdy to sobie uświadomiłam to zrozumiałam, że w pewne szablony zachowań się po prostu wsiąka... Dlatego cieszę się z decyzji Jazoo.

PS. Ciekawe, w którą stronę pójdzie ocenianie tematów ...

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

ja tylko wrzucę info, że w związku z porzadkami liczniki moga deczko wariować ja już mam ze 200 w plecy ...
    no i kilka guru będziemy witać ponownie

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

ale co sprzątasz? standardowo to co się zawsze kasuje czy jakaś głębsza cenzura weszła?
    i ja tam nie mam nic przeciwko
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mart Zobacz posta
    ja już mam ze 200 w plecy ...
    chyba fajnie się tak odmłodzić? sory za OT

Uprawnienia umieszczania postów