Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 72

Wątek: Licznik postow

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Luthienna Zobacz posta
    terror licznika postów
    Niestety, a jak rano mi fuknęłaś, że już się z nami nie bawisz, bo i tak zaraz wątek zamkną i nas w tym wątku za trochę rozrywki też, to aż mi się nieswojo zrobiło... Tym bardziej, że już wcześniej półżartem była gadka między forumkami o nabijaniu postów, a nie bardzo załapałam, o co cho...
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustoholiczka Awatar glo
    Miejscowość
    w podróży

Domyślnie

no co ty, AS_MS_?, Luthienna nie fuka, ona offtopuje

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

no co ty, AS_MS_?, Luthienna nie fuka, ona offtopuje
    a si si miałam chwilowy ( pochwale się miesięczny) odwyk, ale jakoś mnie znowu naszło .....

chociaż fukanie oczywiście wstrętem nie było, bo sobie mrugnęłam na końcu zdania, hihihi

Terror oczywiście jest z przymrużeniem oka, choć jak by się bardziej wdrożyć...nie przywitam się, bo....nie pogratuluję, bo....
    Ale zapanował ład wszelaki i z tego co widać wszystkim pomysł Jazzo przypadł do gustu
    Ostatnio edytowane przez Luthienna ; 14-10-2010 o 21:14

Chustoholiczka

Domyślnie

no wreszcie !!!!!!!!!!!

i tak jak tomeki2009 będę mogła z czystym sumieniem wlewać optymistyczną kropelkę w przestraszone duszyczki chustonówek i chustodziewic

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

a si si miałam chwilowy ( pochwale się miesięczny) odwyk, ale jakoś mnie znowu naszło .....

chociaż fukanie oczywiście wstrętem nie było, bo sobie mrugnęłam na końcu zdania, hihihi

Terror oczywiście jest z przymrużeniem oka, choć jak by się bardziej wdrożyć...nie przywitam się, bo....nie pogratuluję, bo....
    Ale zapanował ład wszelaki i z tego co widać wszystkim pomysł Jazzo przypadł do gustu
    Uderz w stół... wydało się
    Ale teraz mogę już ze spokojnym sumieniem się witać, integrować, relaksować i czekać, aż Chuścioch2 na świat przybędzie i chustowe tematy mnie zdominują i przygwożdżą tak, że zapomnę o rozrywkach
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

nie zapomnisz o rozrywkach, bo na świat przyjdzie Skarb, który przesypiać będzie noce. Bedziesz wypoczęta i zakasujesz nas niszczycielsko w wątku o marzeniach

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

nie zapomnisz o rozrywkach, bo na świat przyjdzie Skarb, który przesypiać będzie noce. Bedziesz wypoczęta i zakasujesz nas niszczycielsko w wątku o marzeniach
    I tak mi marzenie niszczyć jeszcze zanim się dziecię urodziło, Luthienna?... I offtopować? I do offtopowania prowokować?
    Ale jeśli będzie takim spokojnym Ludzikiem, jak w brzuchu, to: "Do usług!", Wasze marzenia nie są bezpieczne!
    i

Chusteryczka Awatar Gertruda
    Miejscowość
    Las koło Łodzi

Domyślnie

Super
    !!!!Myślę, że to dobra decyzja!!!!I popieram Bubusitę z handmade
    Starszy 18.12.2008 Młodszy 02.01.2011

Podpisz się i ratuj maluchy!!!!

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joleczka Zobacz posta
    i już nikt nowych nie będzie witał i nie będzie gratulował miejmy nadzieję ze chustostragan i pieluszkowy bazarek nie ucierpią
    to znaczy ze witalas i gratulowalas tylko po to zeby posty sobie nabic?
    w zyciu bym na to nie wpadla ze tak ludzie robia...

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Tak sobie wczoraj myślałam o tej ilości postów. W pewnym sensie jest ważna jak chce się kupić coś na bazarku, handmade. Ale z drugiej strony to i tak patrzę wtedy od kiedy osoba jest na forum. Tej której nicka nie kojarzę, bo już kojarzę dość sporo
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

ja tez przyklasnę i nie zaprzestanę zarówno powitań jak i gratulek.
    i sądzę że znakomita większość na licznik nie patrzy lecz na treści pisanego słowa

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

No, właśnie, Pati291, tu najpierw trzeba trochę być. Jak jest Nówka, to właśnie często chce coś kupić, bo jeszcze nie ma, a potrzebę już tak, wysyłają tutaj, a nie ma postów nabitych i ma problem Sama tak miałam, na szczęście koleżanki mam z forum, to mnie trochę "pociągnęły" przy pierwszym zakupie, mogłam się na nie powołać. I nieoceniona Janis dopomogła Więc nie musiałam nic na siłę nabijać. Kiedy już nick kojarzę, to mi nie robi czy ktoś ma 100 postów czy 1000, no, Guru to Guru, to inna bajka
    i

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziewczyny, ktos tu poważnie posty sobie nabijał? Świat oszalał... Nie mam czasu pisac na forum i nieczęsto to robię. Ale jak ilość postów może byc w życiu priorytetem czy w ogóle istotną sprawą. To już bym wolała książkę poczytać niż pisać bez sensu do licznika.

A swoja drogą 300 postów jak na mój staż na forum to niedużo? Mam się wziąć za pisanie?
    Ostatnio edytowane przez mama-anika ; 15-10-2010 o 09:26

Chusteryczka Awatar Mita

Domyślnie

Nie za pisanie, tylko sprzedawanie
    Poka, poka w końcu te swoje nowe cuda, nie tylko na modelkach

-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS_MS_? Zobacz posta
    No, właśnie, Pati291, tu najpierw trzeba trochę być. Jak jest Nówka, to właśnie często chce coś kupić, bo jeszcze nie ma, a potrzebę już tak, wysyłają tutaj, a nie ma postów nabitych i ma problem Sama tak miałam, na szczęście koleżanki mam z forum, to mnie trochę "pociągnęły" przy pierwszym zakupie, mogłam się na nie powołać. I nieoceniona Janis dopomogła Więc nie musiałam nic na siłę nabijać. Kiedy już nick kojarzę, to mi nie robi czy ktoś ma 100 postów czy 1000, no, Guru to Guru, to inna bajka
    Ale przy kupnie to moim zdaniem nie ma takiego problemu. Wysyłasz nówce jak pieniądze są na koncie.
    Gorzej w drugą stronę.
    Chcieć to móc

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

wiecie co a mnie zadziwia fenomen ilości postów tak samo jak zadziwiają mnie watki gratulacyjne z powodu osiągniętego szczebla ilości postów... kurcze naprawdę to dla Was takie ważne? przecież pisze się wtedy gdy ma się coś do powiedzenia czyż nie? ja nigdy nie patrzyłam na to ile postów mam... wypowiadam się kiedy chcę coś napisać i tyle...
    toż rangi to tylko rangi - o niczym nie świadczą... no dobra świadczą o aktywności ale bez przesady - przecież widać kto się udziela na forum a kto nie - kojarzy się po nickach czy tez avatarach...

mam nadzieję że trochę składnie to napisałam bom chora i nie do końca obudzona jeszcze
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

qrcze a mi jakoś do głowy nie przyszło że mogę sobie posty nabijac witając kogoś, ale w sumie czy o tę ilośc chodzi? ważne że są tu super babeczki i nie ważne ile która ma na liczniku
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mita Zobacz posta
    Nie za pisanie, tylko sprzedawanie
    Poka, poka w końcu te swoje nowe cuda, nie tylko na modelkach

już niedługo... Dopracowane wszystko ma być na cycuś glancuś - jak powrót to w wielkim stylu.

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    to znaczy ze witalas i gratulowalas tylko po to zeby posty sobie nabic?
    w zyciu bym na to nie wpadla ze tak ludzie robia...
    nie nigdy tak nie robilam, witałam i gratulowałam bo lubię, a tak jak tomeki2009 czasem się zastanawiałam czy mi ktoś nie fuknie ze posty nabijam bo parę razy zdarzyło mi sie widzieć posty ze ktoś odkopał za stary wątek na powitaniach, ja też bym nie wpadła na to zeby posty sobie nabijać bo właściwie nadal nie wiem czemu to służy

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odynka Zobacz posta
    wiecie co a mnie zadziwia fenomen ilości postów tak samo jak zadziwiają mnie watki gratulacyjne z powodu osiągniętego szczebla ilości postów... kurcze naprawdę to dla Was takie ważne? przecież pisze się wtedy gdy ma się coś do powiedzenia czyż nie? ja nigdy nie patrzyłam na to ile postów mam... wypowiadam się kiedy chcę coś napisać i tyle...
    toż rangi to tylko rangi - o niczym nie świadczą... no dobra świadczą o aktywności ale bez przesady - przecież widać kto się udziela na forum a kto nie - kojarzy się po nickach czy tez avatarach...

mam nadzieję że trochę składnie to napisałam bom chora i nie do końca obudzona jeszcze

No właśnie. Ilość postów świadczy tylko o aktywności na forum i o niczym więcej. Tudzież o tym ile czasu spędza się przy kompie
    Chcieć to móc

Uprawnienia umieszczania postów