Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Nowe Easy Fit Tots Bots (AIO)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Marsjanka
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

bardzo fajna pieluszka

+ świetny pul, mocne rzepy, nieźle chłonna - już po pierwszym praniu, super bambus, zgrabniutka - i zwyczajnie ładna
    Kasia
    mama samych córek: Marianny (29.08.1999), Michaliny (03.06.2006), Matyldy (01.04.2010), Melanii (22.07.2014)
    www.wielorazowo.pl - pieluszki wielorazowe

Domyślnie

Bardza ładna pielusza z delikatnego, miękkiego materiału. Delikatne gumeczki nie odciskają się na nóżkach. Fajny pomysł z tą "przymocowaną" wkładką.
    Tylko, że my nie lubimy rzepów... ale to oczywiście tylko i wyłącznie kwesta gustu.

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Nie miałam problemu,to teraz mam.Muszę ją miec!!
    Śliczna,miekka,super pomysł z wyjmowanym wkładem,w miare szybko schnie,rzepy mocne(lubie rzepy), gumki sie nie odciskaja,na pleckach tez gumka bardzo dobra,a zwracam na to uwage bo dziec jeszcze lezacy.
    Na małym dziecku(6kg) wkurzaja mnie troche onesizy,ale ta sie świetnie układa i ładnie przylega.
    Ogólnie ocena 5 tylko cena 2
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chusteryczka Awatar Zazuza
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dla mnie tak
    sliczna po prostu CUUUUUUUUDNA
    ale za dlugo schnie jak dla mnie co przy AIO jest slabe, bo mam calosc wylaczona z uzytku na czas schniecia... (w kieszonkach to jedne wklady szybciej jedne wolniej, otulacze szybko to sobie zongluje tym jak chce)
    cena tez wysoka
    ladnie przylega, nie odciska sie
    generalnie jestem na nie ze wzgledu na to schniecie...
    Zuzia

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Cudo!
    +miekka
    +slicznie sie uklada na pupie
    +jezor jest fajny, ladnie sie wklada, latwo, rowno
    +zgrabna, swietnie sie rozmiar reguluje
    + bardzo ladnie wykonczona w srodku - bambus jest obszyty przy brzegach welurkiem. Balam sie czy nie uczuli, ale spoko. I dzieki temu na pewno nic nie zawilgotnieje przy nogawkach!

+/- rzep - niby Totsy maja fajny, maly, plaski rzep, wiec mi sie podoba, zwlaszcza ze latwiej pod nocnik. Ale wiem, ze czesc dzieci rozpina
    +/- PUL - wydaje sie strasznie gruby! Jest miekki, mily, ale taki laminat sie wydaje wewnatrz, latem chyba nie bedzie to fajne

- dlugo schnie/dluzej niz formowanka, ale to przez PUL
    - troszke droga jest

Z chlonnoscia nie wiem, bo mialam nowke i jeden dzien mloda miala dzien nocnikowy, wiec w sumie miala caly dzien pieluche i sucha wieczorem zdjelam. Drugi raz sikla mi od razu i zmienilam. Pozostale dni - schla

Ogolnie - POLECAM i chyba sama za jakis czas nabede. W domu mi jej chyba szkoda (bo my otulacz i tetry lub formowanki), ale na wyjscie idealna bedzie

Dziekuje za mozliwosc testowania!
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

I my przetestowaliśmy a poniżej moje wrażenia:
    - że śliczna to już wiadomo
    - mięciutka i dobrze leży nie robiąc dużej pupy
    - u mnie wyjątkowo szybko wyschła choć nie mam szczególnie ciepło w domku, zdecydowanie najszybciej schnąca AIO z tych, które znam
    - no i żadnych odciśnietych gumek
    Generalnie to świetna pieluszka !
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

Chustomanka Awatar Kot.w.paski

Domyślnie

Testujemy
    Jest śliczna i mięciutka, super na wyjścia. Rzepy rewelacja i nie darpią, jak niektóre nasze...Chlonność IMO bardzo dobra. Pupka zgrabniutka. No długo schnie, ale wiadomo. Polecamy gorąco!!!
    Karolinka 17.07.2010 Julitka 29.01.2011

Uprawnienia umieszczania postów