testowałam tutti frutti. a konkretnie to Maciej testował - rok i 5 miesiecy waga +/- 10 kg
- bardzo ładna wizualnie
- o wiele przyjemniejszy i bardziej miękki PUL (niż w starych pieluszkach tootsboots)
- bardzo ciekawy patent z częściowo wszytym wkładem i kieszonką, dzięki temu pielucha szybciej schnie niz standardowe w pełni zszyte AIO, a i można poprawić jej chłonność dodatkowo wkładając coś do kieszonki. wkład długi, szczególnie dla chłopców fajny - da się złożyć tak żeby z przodu były az 3 warstwy wkładki.
- dość chłonna (ale nocy nie wytrzymała)
- u mnie schła ok 24 godz (na suszarce pokojowej ale postawionej niedaleko grzejnika w pokoju temp ok 21 st, )
w trakcie suszenia za drugim razem wywróciłam pieluszkę na lewę stronę, w połowie suszenia i to przyspieszyło schnięcie.
- rzepy - faktycznie bardzo mocne - tu tez duże brawa za postęp. są tez "ślepe" rzepy które nie puszczają w trakcie prania (nawet przy wirowaniu 1400 obr) co tez jest na plus w porównaniu do starszej pieluszki TB, którą mamy.
- gumki nie odciskały udek Maciusia, nie odcisnęło się też nic na plecach ani na brzuszku.
- mimo ze to one size - to na oko wydaje mi sie ze jednak na większe dzieci (tak od 5-6 kg - lub może mniejsze ale pulchniejsze) Maciek jest chudy i żeby pieluszka wyglądała zgrabnie spinałam tak że wolny został tylko 1 rząd napek.
ogólnie pieluszkę polecam, zdecydowanie najlepsze tb z PUL-em jaką miałam w ręku. Żywię nadzieję ze firma pozostanie przy tym nowym PUL-u szyjąc też inne pieluszki, w tym trenerki
dziękuje za możliwość testowania.

Odpowiedz z cytatem