a czy coś takiego można kupić gotowe i czy fajnie nosi się w MT dziecko??? od kiedy mozna nosić w tego typu nosidle????
Pozdrowienia dla małej- niech jej mała nóżka zdrowieje!!!!
a czy coś takiego można kupić gotowe i czy fajnie nosi się w MT dziecko??? od kiedy mozna nosić w tego typu nosidle????
Pozdrowienia dla małej- niech jej mała nóżka zdrowieje!!!!
dziecko można nosić w MT jeśli już siedzi, ja szyję sama bo te kupne jak dla mnie mają za mało wypełnienia w ramionach i te ramiona są za wąskie.
Ja w moim MT noszę po kilka godzin, a przymierzałam dziewczyn kupne (pozwolisz że nie będę pisać jakiej firmy) i 15 min bym w tym nie nosiła, dlatego szyję sama
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
a tu mój pierwszy MT nie wiem dlaczego poputałam linki![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
no właśnie nie mogłam wejść na ten link. Ten też jest super!!!! i jeszcze ponawiam pytanie - czy masz jakieś wzory według których szyjesz??? czy robisz to na podstawie doświadczenia i własnych potrzeb???
chyba spotkanko nie wypali z powodu tej paskudnej pogody??? przynajmniej mi nie będzie tak smutno że mnie tam nie ma
wymiary "podstawowe" wzięłam od oppamamy, jednak szybko doszłam do tego że ja potrzebuję dłuższego panelu i zagłówka, ze sznurkami żeby w czasie snu przytrzymać łepek dziecka. Moje ramiona są szersze o połowę, o wieeeeele grubiej wypełnione i wypełnione nie tylko na wysokości ramion noszącego, ale tez pod pupą noszonego (dla jeo komfortu)tak więc okazało się że mój miętek jest zuuuuuupełnie inny
![]()
ja pewnie takiego cuda nie wyczaruję ale nabieram chęcie żeby coś niecoś popróbować - w końcu od czegos muszę zacząć i taka frajda mieć coś zrobionego przez siebie.
Hanti ja mam jeszcze do ciebie pytanie o chustę hoppendiz dziś wkoncu do mnie dotarła i tak bardzo sie cieszyłam ale szybko opadło mnie to zadowolenie bo jak rozwinęłam tę chuste ( a całkiem przypadkowo zrobiłam to na tle okna ) to okazało sie że ma ona 3 małe ale wyraźne dziurki, ( takie rozerwanie pojedyńczej nitki ze splotu) czy w twojej chuście też tak jest???? Oglądałam girasola i nie ma tam takich dziurek
moje nic takiego nie mają, ale ja zasze biorę poprawkę na to że są to chusty tkane i zawsze jakiś mały błąd może się pojawić. Napisz do Mysi na pewno coś wspólnie uradzicie![]()
kto to jest Mysia i jak ja znaleźć????
A jak tam spotkania odbyły się jakieś?????
Kasia-Mysia to osoba od której kupiłaś chustę(jeśli jest nowa). Szukaj jej przez http://www.chustomania.pl/
A spotkanie w tygodniu odwołane, a w sobotę widzimy się na Polach w Lolku o 11-stej. Będziesz?????
Szalone dzieci mam
Hanti - chuste kupiłam nową więc bedę tam pisała. - dzięki!!!
Miłosznik a ty co????
a już wiem - dopiero teraz zobaczyłam że jeste.ś z Lipna
poszperałam i znalazłam
super.....więc odświeżam ze względu na zdjęcie
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
ech! Stęskniłam się za Tobą, Hanti! Ściskam mocno gdziekolwiek jesteś![]()
No zdjęcie extra!
Nawet mój mąż się zapatrzyłMoże się jeszcze da przekonać
![]()
Wow, jak Wy to zrobiliście???![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Zachustowanej Hanti nie pamiętam, ale pamiętam ten jej różowy MT z szerokimi pasami. Był przecudowny, Strasznie mi się podobał, strasznie....
Pozdrawiam Hanti!!!