jak to się mówi raz kozie smierc!!!!!!!!!!!! ubiorę się maskująco i w drogę- musze nauczyć się wiązać chuste bo nadal tragedia- jak wyjdę tak na ulicę to wszystkich skutecznie zniechęcę do chustowania
jak to się mówi raz kozie smierc!!!!!!!!!!!! ubiorę się maskująco i w drogę- musze nauczyć się wiązać chuste bo nadal tragedia- jak wyjdę tak na ulicę to wszystkich skutecznie zniechęcę do chustowania
ach i jeszcze cos - czy wam też tak strasznie wypadały włosy po porodzie???? wszystkie plagi egipskie na mnie!!!!!!!!!!![]()
Hanti masz wspaniałe dzieci... Do tego stopnia, że caluteńkiego bloga przeczytałam![]()
serafinka podobno na wypdające włosy pomaga olej rycynowy - nakładasz ciepły na głowę [chodzi głównie o skórę głowy], owijasz włosy ręcznikiem i trzymasz przez 8 godzin...Efekty podobno niesamowite, tylko trzeba to robic raz w tygodniu, no i efekt jest dopeiro po paru miesiącach
![]()
wymaga wiele wyrzeczen!!!!!!!!!!!!! ale czeg nie zrobiłabym dla urody
spróbuję jak będę kupowała olej rycynowy to pewnie znajoma pani z apteki zapyta czy mamy problemy z obstrukcją...... ona zawsze chce tak dobrze doradzić![]()
na wypadające włosy kupuję specjalne olejki w sklepie fryzjerskim, inaczej już bym dawno wyłysiała, przy wieloletnim karmieniu i ciążach, połączonych z wiecznym farbowaniem włosów![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
ja kupiłam po pierwszej ciąży w aptece z serii AVENE taki specjalny płyn z dozownikiem jak w tantum verde do gardłazdziałało cuda. Włosy wychodziły mi garściami, a po tym wszystko się zatrzymało - wystarczy wmasować w skórę głowy 2xdziennie, mnie się skończyło wypadanie już po jakiś 2-3 tygodzniach, teraz mi dopiero zaczynają wypadać
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Kurczę, a mi włosy wypadały w ciąży a nie po porodzie![]()
Dla mnie od lat niezawodnym sposobem na wypadające włosy są tabletki drożdżowe, Lewitan sie to nazywa i kosztuje 9 zeta za spore pudełko. Efekty u mnie widać po kilku tygodniach.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Też właśnie wlazłam na bloga Hanti, obejrzałam foty i na usta ciśnie mi się tylko "wooooow"
Hanti, zakochałam się w Twojej spódnicy, tej jasnej, marszczonej. Jest przepiękna. Tyle ze ja w takiej wyglądałabym jak baleron dobrze obciągnięty sznurkiemWięc tylko patrzenie mi zostaje
![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Dzięki za rady ( dla ratowania włosów) Pójde zaraz do apteki i poszukam tych preperatów, tym bardziej że jestem przeziebiona i musze brac antybiotyki. Niecierpię chorować a jeszcze jak pomyślę o tym że karmie i mój maluch musi też to z mleczkiem wypijać.....
uwielbiam długie kiecki i cały czas poluję na takie cudeńka, miałam niezłą kolekcję przed Kinią, ale teraz jeszcze nie we wszystkie wchodzę :/Zamieszczone przez visenna2
teraz zaczynam się rozglądać za zimowymi cudeńkami![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
No to życzę udanych łowów spódnicowych. Napisz jeszcze skad masz taką śliczną parasolkę!!!!!!!!!!!!!
to i ja dolacze do podczytywaczy bloga![]()
![]()
Szalone dzieci mam
na allegro znalazłamZamieszczone przez serafinka
![]()
w upały strasznie drażniło mnie noszenie parasolki od wózka albo przeciwdeszczowej żeby małą osłonić od słońca i w końcu znalazłam przeciwsłoneczną![]()
Hanti parasolka jest pierwsza klasa taka kobieca....![]()
![]()
a jak sie ma szyte cudenko ???
Szalone dzieci mam
hanti, przepięknie wyglądałście wtedy tam w łazienkach, ty taka jak z bajki, przepiękne widoki twoje słodkie dzieciaczki....
a co do tej parasolki to ja uwoelbiam takie gadżety jak wachlarze dziwne torebki rękawiczki no i tak piękne parasolki. Muszę tez coś takiego wyszukać bo ja źle sie czuję na słońcu i też chodziłam z taką zwykłą parasolką
które ???bo ja mam kilka wyrobów własnoręcznychZamieszczone przez Milosznik
![]()
a czy gdzieś na forum pokazywałaś swoje dzieła?
tak, są moje da MT
to pierwsze:
a to drugie:
a dziś wieczorem postaram się pochwalić getrami które szerokością pasków i kolorami i ich kolejnością idealnie odpowiadają dublinowi![]()
no cóż ja raczej nigdy nie stworzę takiego dzieła. Jeszcze muszę poszukać tego pierwszego twojego wyczynu. Czy brałaś skads wzór???? no i świetny pomysł z tymi getrami!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie będziesz wygladać!!!!!!!!!!!! a czy nosiła.ś już swe dziecie w tym MT
ja uwielbiam MT dla mojej starszej córy, ponieważ ona ma problemy neurologiczne w chuście troszkę mi się krzywi i trzeba się nieźle napracować żeby ją równiutko zamotać, a w MT siedzi prościutko![]()