Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Erlangen Tennenlohe, Niemcy sb g. 16ta

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie Erlangen Tennenlohe, Niemcy sb g. 16ta

Wreszcie! Po 6 dniach w Niemczech pierwsza zachustowana mama spotkana na ulicy! Spodziewałam się didka ale to chyba był czerwono- czarny girasol? ale może się mylę. No nic. Raczej tu jej nie znajdę ale i tak się ciesze bo po pierwszym 2godzinnym spacerze bylam załamana - 15 wózków, zero chust czy nosideł.
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Domyślnie

ooooo! Moje okolice W Erlangen to mnie nie bylo ale jakbys przypadkiem zajrzala do Norymbergii to moglabym byc ja - w martinie, polnych makach girasola lub smisznej, kremowej no name
    Na dlugo zawitalas?? Statystyki z czasem pewnie Ci sie zmienia ale raczej pod wzgledem nosidlowym. Chustomam w Norymberdze widzialam cale dwie choc mieszkam tu juz kilka lat - jedna Polke (ze dwa lata temu kiedy jeszcze moj dziec sie nawet nie planowal ale obiecalam sobie wtedy, ze tez tak bede nosic ) i jedna mama Afrykanke. Pewnie bywa wiecej bo czasem mnie kobiety zaczepiaja, ze tez nosily ale ja chyba pecha jakowegos mam. Ale za to czesciej widuje manduci czy ergo niz wisiadla

Chustofanka Awatar skrzywka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

mieszkałam w Niemczech 4 i pół roku i nie widziałam ani jednej chusty...
    06.06.2010

Domyślnie

za to ja wlasnie wczoraj widzialam trzecia czarnego elastyka
    ale to pewnie dlatego, ze bylysmy w wiekszym skupisku mam bo mialysmy pierwsze zajecia na basenie

Uprawnienia umieszczania postów