ciekawa jestem czy któraś zgadnie![]()
![]()
ciekawa jestem czy któraś zgadnie![]()
![]()
nosidło,od zewnątrz w kolorze czerwonego wina,zgadza się?
w adresie jest mei tai,ale adres dziwny![]()
![]()
mi też to na nosidło wygląda
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
dowcipnisia
jest granatowe... więc fotka nieźle przekłamana.
to zapytam inaczej - jakie to nosidło, albo z czego to nosidlo?
jedwab bądź aksamit-stawiam na to drugie
nosidło zrobione z wisiadelka![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
A nie jest to przypadkiem nowe rosyjskie nosidlo?
masz taki ładny aksamit na stronie Kasia i nazwa fajna![]()
![]()
wychodzi na to, ze kiepska jestem w stawianiu pytańZamieszczone przez magda1980
Hanti - gratulacje!![]()
siadłam sobie uciachana przed kompa, bo to "cóś" to moje nowe nosidło, prawie jak ergo - prawie![]()
a pokażesz zdjęcia w akcji, bom ciekawa strasznie
pzypomina mi prawie beco
ale to ewnie jakis podstep
edit: doczytalam ze odpowiedz padla
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Grimma, to nie beco, ale tez firmówka równo obśmiana tu na forum, do której no mam sentyment, a nie umiałam sprzedac na allegro jako super nosidłojeszcze nie mogę szyć ani dźwigać, ale jak tu 9-miesięczniakowi powiedzieć, że mama nie może. postanowiłam wykorzystać to nieszczęsne wisiadełko i pokombinowałam trochę. nosi się świetnie, ale co ważniejsze dla mnie - zagłówek nie odskakuje do tyłu i jak miałam młodego na plecach, byłam spokojna o jego główkę i spokojny sen. a spał tak słodko...
jak młody nie śpi, wystarczy przepiąć klamerki i odwinąć zagłówek jak w MT.
jak mi się aparat odzłośliwi, to zrobię fajne zdjątka, a póki co mam takie "zakłócone" i ogólnie kiepskie.
![]()
znaczy zrobilas ergonomiczne z Bjorna? fajny pomysl i nie wcisnelas komu wisiadla
a nie wiem czy widzialyscie ostatni model Bjorna? ma zdecydowanie szerzej w miejscu na pupol dziecka. i jest miekkie. nie jest to jeszcze nosidlo ergonomiczne. ale traci powoli cechy wisiadla.
moje wisiadełko to chicco go plus. musiałam je odsztywnić i poprawić tu i ówdzie![]()
mamo trójki a ja Ciagle nie moge wyjśc z podziwu nad Twoim fenomenalnym młodzieńczym wyglądemto tak nie na temat...... ostatnio mi chyba mignełaś w Galerii Krakowskiej z Dzieciaczkiem w MT na pleckach........ (?)
Aniu, całkiem mozliwe. trzeba było mnie zaczepić. ja ostatnio jestem zakręcona i nawet ludzi u mnie "na wsi" czasami nie poznaję![]()
to dokładam wyraźne fotki z dzisiejszego/wczorajszego wieczoru
jeszcze trochę przerobiłam pas biodrowy i nosi sie fantastycznie, a maluszek chwilę później słodko spał.
Wygląda bardzo wygodnieSUPER
sprzedaj ten patent do Chicco... bo jak patrzę na ludzi z tym nosidełkiem i pajacykami dyndającymi na czubku tatusiowego wielkiego brzucha to mi się serce kraje...
Może zastosują ten patent?![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Hehe - rzeczywiście - super patentBędę tak doradzała posiadaczom "wisiadeł"
![]()