No nie wiem, chyba wole kolkowa. Niby odciaza kregoslup, ale rece i tak masz zajete.
No nie wiem, chyba wole kolkowa. Niby odciaza kregoslup, ale rece i tak masz zajete.
A. 02.2010, T. 06.2012
Kiedyś coś podobnego było można kupić na allegro. Tu też o tym wątek był, ale nie pamiętam już gdzie
Też zdecydowanie wolę kółkowąprzynajmniej kręgosłup dziecia lepiej podtrzymuje, ręce wolne, przytulniej, i ... nie tak drogo
![]()
mam, dostalam od Mikolaja
jestem ZACHWYCONA!!!!!
nie tyle designem co praktycznoscia tego ustrojstwa
w nic mi sie nie wzyna, w wykrzywianiu kregoslupa widze kolosalna róznice (znaczy teraz juz nie wykrzywiam). Moje mlodsze dziecko nie jest typem "wczepiacza". Kiedy nosilam ja na biodrze musialam do tego celu uzywac obydwu rak, bo jest ruchliwa, odgina sie i jeszcze pod pupe trzeba bylo trzymac. Teraz tylko plecy podpierami, a nad kolkowa i pouchem ma tę przewage, ze z domu do samochodu i z samochodu do przedszkola smigamy bezproblemowo i nie ma zadnego znaczenia co mamy na sobie - kolkowa trzeba by dociagac na kurtkach i juz mam gesia skorke na sama musl o tym, a pouche to wypadaloby miec osobne -po domu i na zewnatrz.
Pokochalam hip seata miloscia wielka, nie zejmuje go po domu wogole, nie oddam przed ukonczeniem przez dziecie me 5 lat![]()