Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: ziabaqlu co to właściwie jest?

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie ziabaqlu co to właściwie jest?

może już było ale szukaj mi nie pokazał, oświećcie mnie co to jest http://www.ziabaqlu.com/k,26,kangoorino.html

Chustoholiczka

Domyślnie

wygląda jak hybryda ergonomika z pasami od ChMt

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

o tej firmie było długo i namiętnie, ale to konkretne ustrojstwo pierwsze widzę...
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

cytat z ich strony:
    KANGOORINO to miękkie nosidełko typu mei-tai, ostatnio docenione w Europie. Jest to typ azjatyckiego nosidła, zmodyfikowany przez ZIABAQLU. Nosidło KANGOORINO w przeciwieństwie do sztywnych nosideł dostępnych na rynku idealnie utrzymuje niedojrzały jeszcze kręgosłup małego dziecka.
    Nosidło KANGOORINO zalecamy już starszym siedzącym dzieciom, które stabilnie trzymają główkę. Nadaje się do noszenia dzieci o wadze do 18 kg.
    Nasze nosidło to specjalnie wyprofilowany prostokąt podtrzymujący plecy naszego dziecka z czterema pasami: dwoma wąskimi wiązanymi w talii rodzica oraz dwoma szerokimi zamocowanymi na górze. Całość wykonana jest ze specjalnie dobranych dwóch rodzajów bawełnianych dzianin, co pozwala równomiernie rozłożyć ciężar i nie powoduje dyskomfortu związanego z uwieraniem przez twarde części. Długie szerokie uszy czynią nasze nosidełko KANGOORINO bliskim kuzynem klasycznej chusty. Przy zachowaniu funkcjonalności nosidełka.
    Odpinany kołnierz ze specjalnie wszytymi szlufkami na długie pasy umożliwia ustabilizowanie głowy śpiącego dziecka.
    Nasze nosidło posiada wszysty chowany kapturek na główkę dziecka, szczególnie przydatny przy wietrze.
    ciekawe? znaczy, ze pasy naramienne sa przesuwne?

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

jak dla mnie wygląda jak chustomeitai? czy to nie ta firma od bluz do noszenia?

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak, to ta firma od bluz.
    Rany, ale zamotali.
    Odpinany kołnierz ze specjalnie wszytymi szlufkami na długie pasy umożliwia ustabilizowanie głowy śpiącego dziecka.
    Ja się domyślam, że chodzi o możliwość przypięcia kapturka do pasów naramiennych (czyli to, co od dawna robią dziewczyny).

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Tak, to taki niby chusto mej taj tylko z dzianinki, miekki- dla jednych to zaleta dla innych wada. Miałam to w domu kiedys ale zaspecjalnie nie nosilam bo miało nie mój kolor a ja sie wtedy uprzedzam

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Uprawnienia umieszczania postów