może już było ale szukaj mi nie pokazał, oświećcie mnie co to jest http://www.ziabaqlu.com/k,26,kangoorino.html
może już było ale szukaj mi nie pokazał, oświećcie mnie co to jest http://www.ziabaqlu.com/k,26,kangoorino.html
wygląda jak hybryda ergonomika z pasami od ChMt![]()
o tej firmie było długo i namiętnie, ale to konkretne ustrojstwo pierwsze widzę...
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
cytat z ich strony:
ciekawe? znaczy, ze pasy naramienne sa przesuwne?KANGOORINO to miękkie nosidełko typu mei-tai, ostatnio docenione w Europie. Jest to typ azjatyckiego nosidła, zmodyfikowany przez ZIABAQLU. Nosidło KANGOORINO w przeciwieństwie do sztywnych nosideł dostępnych na rynku idealnie utrzymuje niedojrzały jeszcze kręgosłup małego dziecka.
Nosidło KANGOORINO zalecamy już starszym siedzącym dzieciom, które stabilnie trzymają główkę. Nadaje się do noszenia dzieci o wadze do 18 kg.
Nasze nosidło to specjalnie wyprofilowany prostokąt podtrzymujący plecy naszego dziecka z czterema pasami: dwoma wąskimi wiązanymi w talii rodzica oraz dwoma szerokimi zamocowanymi na górze. Całość wykonana jest ze specjalnie dobranych dwóch rodzajów bawełnianych dzianin, co pozwala równomiernie rozłożyć ciężar i nie powoduje dyskomfortu związanego z uwieraniem przez twarde części. Długie szerokie uszy czynią nasze nosidełko KANGOORINO bliskim kuzynem klasycznej chusty. Przy zachowaniu funkcjonalności nosidełka.
Odpinany kołnierz ze specjalnie wszytymi szlufkami na długie pasy umożliwia ustabilizowanie głowy śpiącego dziecka.
Nasze nosidło posiada wszysty chowany kapturek na główkę dziecka, szczególnie przydatny przy wietrze.
Tak, to ta firma od bluz.
Rany, ale zamotali.
Odpinany kołnierz ze specjalnie wszytymi szlufkami na długie pasy umożliwia ustabilizowanie głowy śpiącego dziecka.
Ja się domyślam, że chodzi o możliwość przypięcia kapturka do pasów naramiennych (czyli to, co od dawna robią dziewczyny).
Tak, to taki niby chusto mej taj tylko z dzianinki, miekki- dla jednych to zaleta dla innych wada. Miałam to w domu kiedys ale zaspecjalnie nie nosilam bo miało nie mój kolor a ja sie wtedy uprzedzam![]()