Czy ktos moze porownac hoppediza ultracienkiego do:
-lodena
-kobalt-rouga
-nino ts
albo do czego tam chce, moze znajdziemy odpowiedz![]()
ludzie pomóżcie, bo nie wiem czy mam hoppa ultra czy zwykłego![]()
K. 2009M. 2012
Ultra cienki zajmuje b. malutko miejsca po złożeniu, jest taki jedwabisty w dotyku , zwykły hopp jest bardziej "mięsisty w dotyku. Ciężko porwnywać z tymi co Ola wymieniła w pierwszym poście bo te mają inna fakturę. Hopp u/c jest bardziej zbity niż np kobalt. Choć ja miałam tylko kobalta nowego w rękach a czytałam że po używaniu pięknie puchnie i fajowa szmata sie robi.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
możecie porównywać do czego chcecie, nie wiem vatanai np??
K. 2009M. 2012
wiem! tak cienki jak pasiak storcha?
K. 2009M. 2012
peluche, Twój hoppek wygląda na zwykłego hoppka, to nie jest hopp ultracienki. ultracienki po złożeniu byłby płaściutki, byłaby duża różnica w porównaniu z pozostałymi chustami ze stosika. poza tym widać to po fakturze. ultracienki jest gładziutki, prawie nie widać wzoru tkania, jest prawie jednolity. a ten Twój wygląda jak zwykły, porządny hoppek - mam takiego samego
edit. aha, jeszcze jedno - havana jest grubsza, bo pewnie starsza, te nowsze hoppki są cieńsze niż starsza edycja. popatrzyłam jeszcze raz na Twoją fotkę bazarkową - to jest na bank zwykły hoppek, na 100%. gdyby był ultracienki nie miałabyś wątpliwości, bo to są dwie totalnie różne chusty
Ostatnio edytowane przez kamuszyca ; 11-10-2010 o 18:45
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
dzięki kamuszyca!
K. 2009M. 2012