Nie nerwuję się![]()
Nie nerwuję się![]()
Ostatnio edytowane przez cioccolata ; 10-10-2010 o 21:04
Nie jest niedbała. Po prostu nie zawiera informacji które z punktu widzenia chustomaniaczek sa wazne. Ale zostawmy to prosze, bo tylko wychodzi z tego jakas zbędna dyskusja. Jesli ktos chciałby ja wypełnić to bardzo fajnie- dziękuję. A jeśli uważa że jest głupia, to niech jej nie wypełnia, ale już błagam niech nie pisze dlaczego![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
a gdzie ta ankieta jest?
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)
Ankiety nie widziałam, ale odnosze takie wrażenie, ze dziewczyny po prostu nie widza sensu w wypełnianiu jej ze względu na fakt, ze niczemu ona nie służy (oprócz zaliczenia ) A Kto wie, gdzie będzie jeszcze wykorzystana i do jakiego celu poza zaliczeniem i w przypadku gdy dane będą błędne / będą wprowadzały w błąd to może ona narobić szkód![]()
No to się wypowiedziałam o ankiecie której na oczy nie widziałam
A autorce mogę jedynie zasugerowac że jeśli chciałaby oprócz zal miec zal na 6to warto posłuchać rad doświadcoznych chustomaniaczek
![]()
autorka już ją usunęła z pierwszego postu
2 + 7 (2005-2018)