Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: Chusty, Ono, Natibaby, Manduca

Mieszany widok

Domyślnie

Nie nerwuję się
    Ostatnio edytowane przez cioccolata ; 10-10-2010 o 21:04

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cioccolata Zobacz posta
    Nie nerwuję się Po prostu flustruje mnie fakt, ze nikt mnie nie rozumie I nie mogłam sama jej wypełnić, bo głownie chodziło mi o nazwy serwisów i o tym czy są one dobre. A na tym sie nie znam Dzięki odpowiedziom dowiedzialam się ze nosidełka były głownie kupowane głównie na allegro, chusta.pl, natibaby.eu, natibaby.pl. (może są jeszcze jakieś strony- nie mam pojęcia). O wyborze serwisu zdecydowały opinie na forum i wyszukiwarka google.WIec nei jest tak zle Zaluje jedynie ze nie umiescilam pytania o dystrybucje
    To zrób jeszcze jedną - jak będzie dobra, gwarantuję, że będziesz miała wiele odpowiedzi

Doradczyni Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Nie jest niedbała. Po prostu nie zawiera informacji które z punktu widzenia chustomaniaczek sa wazne. Ale zostawmy to prosze, bo tylko wychodzi z tego jakas zbędna dyskusja. Jesli ktos chciałby ja wypełnić to bardzo fajnie- dziękuję. A jeśli uważa że jest głupia, to niech jej nie wypełnia, ale już błagam niech nie pisze dlaczego

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

sorry ale facet Ci dal taki temat, wiec watpie zeby nie wiedzial kompletnie nic o chustach
    jak zobaczy ta ankiete to padnie
    manduca i ono to nosidla a nie chusty

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cioccolata Zobacz posta
    Dzięki odpowiedziom dowiedzialam się ze nosidełka były głownie kupowane głównie na allegro, chusta.pl, natibaby.eu, natibaby.pl. (może są jeszcze jakieś strony- nie mam pojęcia).
    To bardzo ciekawe wyniki, biorąc pod uwagę to, że natibaby.eu i natibaby.pl to jest dokładnie to samo oraz że ani w nati, ani chusta.pl nie ma żadnych nosidełek. Równie dobrze jako jedną z przykładowych odpowiedzi mogłaś podsunąć sklep miesny.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar Mania
    Miejscowość
    Czerwionka-Leszczyny, Ornontowice

Domyślnie

a gdzie ta ankieta jest?
    Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ankiety nie widziałam, ale odnosze takie wrażenie, ze dziewczyny po prostu nie widza sensu w wypełnianiu jej ze względu na fakt, ze niczemu ona nie służy (oprócz zaliczenia ) A Kto wie, gdzie będzie jeszcze wykorzystana i do jakiego celu poza zaliczeniem i w przypadku gdy dane będą błędne / będą wprowadzały w błąd to może ona narobić szkód
    No to się wypowiedziałam o ankiecie której na oczy nie widziałam

A autorce mogę jedynie zasugerowac że jeśli chciałaby oprócz zal miec zal na 6 to warto posłuchać rad doświadcoznych chustomaniaczek

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

autorka już ją usunęła z pierwszego postu
    2 + 7 (2005-2018)

Uprawnienia umieszczania postów