Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: Chusty, Ono, Natibaby, Manduca

Domyślnie Chusty, Ono, Natibaby, Manduca

Witam!!! Chciałabym bardzo prosić o wypełnienie krótkiej ankiety. Ma 11 pytań i dotyczy chust do noszenia dzieci. Informacje potrzebne są mi do uzyskania zaliczenia dziękuję!!!
    Ostatnio edytowane przez cioccolata ; 10-10-2010 o 20:03

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

ta ankieta ma błędy bo ja mam i Ono, i Manduce, i Nati.. i co mam zaznaczyć??
    swoją drogą to jakiś spam raczej.. optuję za usunieciem watku.. .. bo większośc pytań dotyczy serwisu, a pytanie : moja chusta - jest super nie wiem w jaki sposób ma się przysłużyć zaliczeniu czegokolwiek

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

a masz
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

poszło
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    ta ankieta ma błędy bo ja mam i Ono, i Manduce, i Nati.. i co mam zaznaczyć??
    swoją drogą to jakiś spam raczej.. optuję za usunieciem watku.. .. bo większośc pytań dotyczy serwisu, a pytanie : moja chusta - jest super nie wiem w jaki sposób ma się przysłużyć zaliczeniu czegokolwiek
    zgadzam się
    Mama Kubusia i Basi

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

wrr jakas dziwna ta ankieta....
    geleralnie nie podoba i mi sie jak ktos pierwszy post na forum pisze w takim celu ....

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

o rany dziewczyny czepiacie się to tylko zaliczenie a nie praca magisterska

pomóżcie dziewczynie albo nie i już

a ja nie mam ani Ono, ani Nati ani Manducy
    Ostatnio edytowane przez tonya ; 09-10-2010 o 22:50
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ankieta ma rażące błędy i myślę, że warto dziewczynie pomóc stworzyć nową podając np. marki chust.
    Ja osobiście nie wypełnię czegoś takiego. Nie wiadomo, czy w przyszłości nie zostanie gdzieś wykorzystana. Informacje w niej zawarte mogą natomiast wprowadzać w błąd.

Napisałam na priv.
    Ostatnio edytowane przez annya ; 09-10-2010 o 22:59 Powód: dopisek

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

napisałam pw.
    proponuję nie wypełniać ankiety, dopóki cioccolata się nie przedstawi i nie powie dokładniej jakie ma potrzeby i czemu ankieta służy (np. temat zaliczenia)
    Myslę, że chętnie pomożemy w konstruowaniu ankiety ale chciałybyśmy wiedzieć więcej.

Domyślnie

Dziękuję wszystkim, którzy chcieli mi pomóc.
    Ostatnio edytowane przez cioccolata ; 10-10-2010 o 20:04

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

ale ma BŁEDY!
    na chusta.pl nie kupisz zadnej z 3 przez Ciebie wymienionych...
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Domyślnie

Dziękuję Ci tonya za wsparcie. Czuję się tu strasznie atakowana. I właściwie nie wiem za co. Bo ankieta ma błędy? Bo za przykład podałam stronę, gdzie nie można kupić przedmiotów o których mowa w ankiecie? Czy że zgubiłam jakiś tam wyraz? A może dlatego ze jestem oszustką i chce wykorzystać dane o tym ile kobiet w wieku 25-27lat z miasta powyżej 100 tys. mieszkańców kupiło nosidełka/ chusty przez allegro. Chciałam tylko dowiedzieć się na jakich stronach można kupić te chusty/nosidełka (czy jak to sie nazywa) i jak te serwisy sa postrzegane. Ktore sa popularne i dlaczego? Ankieta może nie jest jakaś arcyrewelacyjna. Ale 1. dopiero sie ucze 2. po prostu chce zobaczyc "zal." w indeksie. Tym Paniom ( i jednemu Panu), którzy okazali się wyrozumiali DZIĘKUJĘ!!!!
    Ostatnio edytowane przez cioccolata ; 10-10-2010 o 14:35

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Jak widać są studenci i "studenci"
    ciccolato, nie nerwuj się, tylko skorzystaj z propozycji pomocy.
    Nie lepiej ułożyć sensowną ankietę, w której chętnie weźmie udział więcej osób? Dziewczyny wprost zaproponowały, żebyś napisała o co chodzi, to Ci pomogą...
    Bo jeżeli chodzi Ci wyłącznie o "zal" w indeksie, to równie dobrze możesz tę ankietę powypełniać sama, x razy - dowiesz się z niej dokładnie tyle samo, co z obecnej wersji ankiety - bo MA ONA BŁĘDY, część pytań jest bezsensowna i nie dostarczy Ci żadnej wiedzy, a w podsumowaniu tejże ankiety wyjdą Ci głównie bezsensowne bzdury.
    I nie napisałam Ci tego, żeby Cię zaatakować.
    Na tym forum nie raz pomagałyśmy z ankietami - wystarczy tylko najpierw napisać, o co chodzi

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

Nie denerwuj się Trafiłaś na forum chustomaniaczek, więc nie dziwota, że są wkurzone, że ktoś nawet nie liznął tematu, a każe wypełniać ankietę. Zrobiłaś ją szybko, po łebkach i niedbale, więc czemu my mamy poświęcać swój czas i ją wypełniać? Żebyś dostała zal? Przecież w jakimś celu Ci ten temat zadano - na pewno nie dlatego, żebyś odwaliła sprawę, ale żebyś się czegoś nauczyła - chociby tego, że przez szacunek dla ankietowanych warto poświęcić godzinkę i przyjrzeć się dokładniej firmom Ono, Natibaby i Manduca.

Doradczyni Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Nie nerwuję się
    Ostatnio edytowane przez cioccolata ; 10-10-2010 o 20:04

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cioccolata Zobacz posta
    Nie nerwuję się Po prostu flustruje mnie fakt, ze nikt mnie nie rozumie I nie mogłam sama jej wypełnić, bo głownie chodziło mi o nazwy serwisów i o tym czy są one dobre. A na tym sie nie znam Dzięki odpowiedziom dowiedzialam się ze nosidełka były głownie kupowane głównie na allegro, chusta.pl, natibaby.eu, natibaby.pl. (może są jeszcze jakieś strony- nie mam pojęcia). O wyborze serwisu zdecydowały opinie na forum i wyszukiwarka google.WIec nei jest tak zle Zaluje jedynie ze nie umiescilam pytania o dystrybucje
    To zrób jeszcze jedną - jak będzie dobra, gwarantuję, że będziesz miała wiele odpowiedzi

Doradczyni Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Nie jest niedbała. Po prostu nie zawiera informacji które z punktu widzenia chustomaniaczek sa wazne. Ale zostawmy to prosze, bo tylko wychodzi z tego jakas zbędna dyskusja. Jesli ktos chciałby ja wypełnić to bardzo fajnie- dziękuję. A jeśli uważa że jest głupia, to niech jej nie wypełnia, ale już błagam niech nie pisze dlaczego

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

sorry ale facet Ci dal taki temat, wiec watpie zeby nie wiedzial kompletnie nic o chustach
    jak zobaczy ta ankiete to padnie
    manduca i ono to nosidla a nie chusty

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cioccolata Zobacz posta
    Dzięki odpowiedziom dowiedzialam się ze nosidełka były głownie kupowane głównie na allegro, chusta.pl, natibaby.eu, natibaby.pl. (może są jeszcze jakieś strony- nie mam pojęcia).
    To bardzo ciekawe wyniki, biorąc pod uwagę to, że natibaby.eu i natibaby.pl to jest dokładnie to samo oraz że ani w nati, ani chusta.pl nie ma żadnych nosidełek. Równie dobrze jako jedną z przykładowych odpowiedzi mogłaś podsunąć sklep miesny.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Uprawnienia umieszczania postów