No dobra, chwal się Joania jakiego szumu na targach dziś narobiłyśmy![]()
No śmiaaaało,bez oporów![]()
No dobra, chwal się Joania jakiego szumu na targach dziś narobiłyśmy![]()
No śmiaaaało,bez oporów![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
I fotki!!!
A miałam nadzieję, że zrobiłyście jakiś chuściarski lans.
Dajmy szansę Joani, powiedziałam jej dziś że to ona może to napisać na forum![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
http://www.pregnancyandbabyfair.ie/
Joania nie pisze to ja opowiem
Siedzimy sobie na tych targach,kulturalnie pijąc herbatkę, kawkę i jedząc ciasto (Joania,żeby nie było). Rozmawiamy o szmatach,jakby nie było
aż tu naaaagle wychodzi pewna kobieta. Matka niePolka pchająca wózek ze starszakiem a z boku w kółkowej ma maleństwo na oko 6 miesięcy. My z Joanią tak
![]()
![]()
![]()
Spróbuję przestawić słownie pozycję dziecka: bardziej na brzuchu niż na biodrze mamy, wiszące nogi, pół jednego pośladka w chuście a pół drugiego wypada dołem
Nie mogłyśmy inaczej, pobiegłyśmy za nią, leciałyśmy przez pół targów zastanawiając się czy zwrócić Jej uwagę i pomóc, czy może jednak uzna nas za wariatki
Po długiej i owocnej debacie znalazłyśmy się obok stoiska z chustami, zawiadomiłyśmy koleżanki po fachu. Jednak chustomamanieuświadomiona nam ucieka!!!! Skręca w lewo więc Joania i Lotna suuuuusem za nią!!! Podbiegłyśmy, powiedziałyśmy że jesteśmy : kind of exprerts i musimy jej pomóc
Poprawiłyśmy, chustomama zadowolona, powiedziała że dużo wygodniej i że dziękuje za pomoc!
Z dumnymi minami wyszłyśmy stamtad z poczuciem spełnionej misji, dumne, jak pawie, te stare oczywiście![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Chciałabym widzieć tą pogoń!!!
Też bym zwiewała.
Jesteście wielkie!
kind of experts(kind of świrs
)
jesteście bombowe!!! brawo.!
tez bym chyba goniła...
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
To dopiero musiał być widokta pogoń i debata !
Dzielne maniaczki!
no dorwałam sie dopiero do komputera.Lotna ty stary pawiu!!!
Mo dziecko jej zwisało tragicznie i ona je podtrzymywała reka bo by wypadło , no masakra.
No ale brygada JL lub LJ dała radę![]()
Potem wychodzac jeszcze się rozglądałyśmy się ukradkiem kogo by tu jeszcze uświadomić![]()
Świetna relacja. Ciekawe kiedy kolejną nieuświadomioną upolujecie, brygado LJ-JL![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
heh, Lotna, obiecanki-macanki?
kind of expertsze ja na to nie wpadlam
![]()
![]()