Zobaczcie jakie cudo uszyła Antenka dla mojej sąsiadki Karoliny! Wszystkie aplikacje wyszywane maszynowo. Cieszę się razem z Karoliną, ale chyba warto było czekać, nie sądzicie?!![]()
![]()
Zobaczcie jakie cudo uszyła Antenka dla mojej sąsiadki Karoliny! Wszystkie aplikacje wyszywane maszynowo. Cieszę się razem z Karoliną, ale chyba warto było czekać, nie sądzicie?!![]()
![]()
świetna![]()
![]()
![]()
Po prostu precyzja aplikacji wyszywanych przez Anetę jest dla mnie powalająca. Podziwiam!
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Śliczny. Gratulacje.
Rewelacja!!!Moja corka by oszalala![]()
WoWjest niesamowity! wyobrażam sobie ile pracy kosztował.
CUDO!!
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
![]()
![]()
![]()
ale cudo!!!!!!!
pięny![]()
![]()
przepiękny![]()
Nie bedę orginalna jak napiszę - przepiekny!
patrzę i patrzę i dla mnie to jakieś kosmicznie niewykonalne jest![]()
cuuuuuuudny
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Jest przepięknyJuż chyba z 10 razy wchodziłam tu aby popatrzeć!!!
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Szczęka mi opadła. Aneta, jak ty To uszyłaś? Mistrzostwo![]()
Marta, mama Zosi, Ignasia, Tosi i Jasia. http://oppamama.blogspot.com
Piekna!! Poprostu brak slow!!
Amelka 07-09-2007
Olaf 21-10-2012
Anntenka nieźle się postarała. cudowny miętuś, dopracowany w 100%![]()
To ja też spiesze z zachwytem nad twym dziełem. Jest suuper![]()
Moja córka padłaby z zachwytu! I pewnie nie chciałaby z niego wychodzić![]()
Andzia
Dzisiaj widziałam go na żywo, bo wreszcie dotarł do Karoliny. Dziewczyny, zdjęcia nie oddają nawet połowy tego , co jest w rzeczywistości. Całośc z lnu, ale tak mieciutkiego,że po prostu szczęka mi opadła. I Fifi jest dużo wieksza niż wydaje się być na zdjęciach. Kiedy Mała siedzi w MT, Fifi praktycznie zajmuje całe plecki. Czekam,zeby zrobiły sobie zdjęcia, to wrzucimy tutaj, zebyście same zobaczyły. Karolina zabrała Małą w MT na zakupy, więc szły i budziły zachwyt na osiedlu![]()
WOW
moja Anka byłaby przeszczęśliwa![]()
cudo![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl