monjan na razie opanowalam wiazanie z chestbeltem i tego sie trzymam, za jakis czas zaczne probowac nowe plecaczki, wlacznie z plecaczkeim Hanti, ktory dla mnie niestety okazal sie zbyt trudny na razie![]()
monjan na razie opanowalam wiazanie z chestbeltem i tego sie trzymam, za jakis czas zaczne probowac nowe plecaczki, wlacznie z plecaczkeim Hanti, ktory dla mnie niestety okazal sie zbyt trudny na razie![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Filmik przecudny, cale to wiazanie mam w glowie i zdaje mi sie ze krok po kroku jestem je w stanie powtórzyć.
ale mam problem..
Wiązanie zajęlo tej babce ok 3 i poł minuty. Co mam zrobic ,aby moj synek po 5 sek pobytu na moich plecach z dzikim wrzaskiem i placzem nie wyrywal sie??
On mi nie daje szansy nauczyc sie wiazac, a mamy taka piekna, nowa indio mandarine...
Jak zmusic Jaśka, by 3 i pol min wysiedzial spokojnie na moich pleckach, zanim go nie przywiąże??
mam ten sam problem, i pomysłu brak, raz dał się zamotać ale dlatego, że włączyłam Mini Mini i akurat leciała jakaś piosenkaZamieszczone przez olivia38
![]()
świetna instrukcja, ale boję się spróbować![]()
nie dam rady zarzucić młodego na plecy![]()
Filmik super, tyle, że moje dziecie nie współpracuje. Jak tylko zarzucam ją na plecy zaczyna się walka i szaleństwo, za nic nie chce choć chwilki usiedzieć w spokoju.![]()
Sama nie jestem w stanie zawiązać plecaka, musi zawsze ktoś ją czarować jak jest już na plecach
Nie poddaję się jednak może któregoś dnia, zmieni zdanie tej mój wiercipięta.
dasz radę, z całego wiązania plecaczka to akurat jest najłatwiejsze (zarzucanie dziecia)- trzymam kciuki!Zamieszczone przez solve
A ja nic nowego tam nie zobaczylam. Jak dziec wspolpracuje, siedzi przyklejony do mamy i mozna sobie powolutku wszystko dociagac, to luz.
Moj nie wspolpracuje, chociaz jak na sile go zamotam, to potem zadowolony. Dlatego musze bardzo szybko motac, zanim sie zdenerwuje.
Wciąga chustowanie, oj wciąga
alhana, moja młoda też siada na mnie, więc wrzucam ją tak żeby od razu trzymać chustą, żeby nie siadała. Dalej już jest łatwo![]()