a ma jakąs swoją stronkę z kolorami ta chusta? kto sprzedaje? bo narobiłyście mi smaka
a ma jakąs swoją stronkę z kolorami ta chusta? kto sprzedaje? bo narobiłyście mi smaka
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012
ja je widziałam i macałam u Dj Dag. NA oko i dotyk bardzo mi się podobały dzięki surowości i "spokojności". Choć wyprane w dotyku są całkiem fajne. O nośności nie mogę się wypowiadać.
Piene chusty! Ach zaluje, ze moj dziec juz mocno niechustowy sie zrobil![]()
djdag - dzięki, więc jest szansa, że starczy nie tylko na plecaki (dla m. bo dla mnie to i tak za dużo, hihi)
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
no, moja terrakotta dotarła wczoraj
a oto moje wrażenia z pierwszego razuChusta na pewno jedyna w swoim rodzaju, inna niż chusty, które miałam okazję wypróbować. Jest dość śliska (mam nadzieję, że po praniu ta śliskość zniknie), nie sztywna, ale też niezbyt plastyczna, faktura wyraźnie wyczuwalna pod palcami, może dlatego tak dobrze trzyma
dość luźno tkana. Taka "siermiężna". Wygląd też bardzo charakterystyczny, dzięki stonowanym (jakby spranym) kolorom i paskom biegnącym w poprzek chusty. Ładna, choć nie powalająca. Mota się dość dobrze (zamotałam na 10 min siodełko z pentelką i plecak prosty), nosi się wygodnie, choć o właściwościach nośnych będę mogła się wypowiedzieć dopiero po dłuższych spacerach.
Na kolana mnie nie powaliła, ale to porządny kawał szmaty, a stosunek jakości do ceny jest już baaaaardzo dobry
dzięki djdag:*
edit: po upraniu i 3 dniach dłuższego noszenia w 2X i plecaczku prostym jestem zmuszona edytować moją recenzję. Chusta jest ŚWIETNA!!! Po upraniu zrobiła się mniej śliska, troszkę szorstka, co może nieco utrudnia dociąganie, ale za to nosi doskonale i jest mi baaaaaardzo wygodnie. I dużo zyskuje po zamotaniu, jeśli chodzi o wygląd![]()
IMO chusta może spokojnie konkurować na rynku, nie tylko ceną! Mam nadzieję, że zyska wiele zwolenników![]()
Ostatnio edytowane przez neverendingstory ; 24-10-2010 o 10:40
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009