Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
wystarczy, ze te pasy pionowe przesuniesz dokladnie w dolki podkolanowe - wtedy pupka sie ladnie uplasuje i kolanka beda na dobrej wysokosci.
i nozki niech beda takie podkulone, nie rozszerzone za bardzo.
srodek chusty wypada na plecach, pod karczkiem i pod pupka ma byc po jednej trzeciecj szerokosci. pod karczkiem mozna zwinac w waleczek ale nie trzeba.
ladnie wygladacie!!!
ja bym się tyko do tych nóżek przyczepiłapupa niżej i nóżki mniej rozstawione, poza tym jest ok
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Pionowe pasy muszą znaleźć się pod dołami kolanowymi. Wówczas pupa sama wpadnie w taki chuściany głęboki fotela nóżki automatycznie powędrują wyżej.
Na początku też tak podtrzymywałam moją córkę, aż "nauczyłam się" że jest nas z przodu więcej
Materiał pod karczkiem możesz zwinąć w wygodny wałeczek.
Miłość tworząca się w stałej relacji okazuje się nieodzownym składnikiem rozwoju. Erna Furman
Spotkania "Noszenie Dziecka" woj pomorskie
Dzięki![]()
Wiedziałam ze coś nie tak z tą pupą i nózkami![]()
Popracuje nad tym![]()
A co do wywijania..to materiał pod karczkiem zwinełam do środka(tak na oko 4x po 4cm)
Ma być na zewnątrz?![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Jak Ci pasuje. Widziałam różne wałeczki u dziewczyn. Na ogół jednak na zewnątrz.Zamieszczone przez marza
Miłość tworząca się w stałej relacji okazuje się nieodzownym składnikiem rozwoju. Erna Furman
Spotkania "Noszenie Dziecka" woj pomorskie
Wałeczek zrobłam aż RAZ,wiec trudno mi się wypowiedzieć czy mi pasuje takie zwijanie![]()
Naprawde na zewnatrz łatwiej?
Czyli kolejna rzecz,którą trzeba przetestować![]()
Jeszcze raz dziękuję![]()
Chusty tkane Little Frog
Testuj - wyszło Ci naprawdę nieźle.
Ja bym wygładziła materiał na pleckach dziecka - bo u mnie widać, że ma mnóstwo wałeczków na pleckach. Cały nadmiar materiału dzielisz na pół i dajesz pod karczkiem i pod nóżkami - na plecach ma być wygładzony, żeby nie wbijał się dzieciaczkowi w plecki i nie osłabiał wiązania przesuwając się.
W ogóle to bardzo Wam pasuje ten kolor chusty - czy to "stara" Nati?
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Trzecie wiązanie za nami![]()
Nózki podkurczyłam,nie rozkładałam tylko ułożyłam w małą żabke -a pupa sama opadła
Jupii!!
Malutkiej było tak przytulnie ze zasneła sobie na godzinke![]()
Vega,![]()
Próbowałam wygładzić,ale nie wszystko umiałam dac pod pupcie
Teraz wiem jak to robić![]()
TakZamieszczone przez Vega
![]()
Irlaaa puściała w świat swoje Colorado,a ja z chęcia je przygarnełam![]()
Chusty tkane Little Frog