Ania lnianego Mossa sprzedaje, a nie wełnianego.
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
hehe, to widze, że się muszę doszkolić. Do tej chwili myślałam że chodzi o sunseta - pasiaka Nati
u mnie trudno mówić o sentymencie, sentyment to mam ilekroć gdzieś widzę hoppa parisa - moją pierwszą. za dużo zmieniałam po drodze by mieć sentyment do czegoś z szafy.
a jeszcze pytanie, czy te szczególne limity dostają jakieś papiery "rodowodowe"? np. o tej niebiesko-białej Grecji - to wierzymy że są tylko 2 sztuki na słowo w sumie (wierzymy, bo wiemy kto to, mamy kontakt z Natalią, mozemy spytac, ale przy innych firmach już tak nie mamy)
tak czy inaczej, na inwestycje mogloby pojsc tylko tyle ile mam w obecnych chustach czyli z sześć stów, co wyklucza eibe.
a jesczze w ramach inwestycji na parę lat - czy chusty sie nie starzeją, jako materiał, jak leżą w szafie? taki jedwab na przykład?
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
zosina, tbw to tez loteria przeciez, raz jakies chusty wisza i nikt ich nie chce za chwile schodza jak cieple buleczki
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Chociaz w chustach juz baardzo sporadycznie mojego 3.5 latka nosze.. to zostawilam sobie kilka fajnych szmat...moze ponosza chusciocha nr 4, jezeli takowy sie w ogole urodzi... niektore zostawie dla dzieci, a niektore kupilam tak spekulacyjnie, nosilam/nie nosilam, ale kupilam
- stare limity didkowe.... indio bialo-czarne z czarna metka, indio bialo-zielone, indio lila-biale
- indio kaszmir natur - szmata dobrze trzyma cene
- indio moss z welna - swietna nosnosc
- indio rosalinde z lnem - tez kawalek swietnej szmaty
- nino silk
- czarno-biale pawie z pierwszej edycji
- nino malve z welna (bardzo te chuste lubilam)
a z nowszych to kilka fajnych natek, indio moss z lnem, rybki z jedwabiem
dzięki za zestawienie. A czy didymos ma jakąś stronę gdzie oficjalnie przedstawia newsy, czy tylko nagle coś jak gdyby nigdy nic wskakuje w ofertę. I gdzie mozna znaleźć spis limitów - czy tylko na blogu slingomama? bo tam nie jest uaktualniony w 2010. Np. sprzedawczyni pisze, że rybki stahllbau z lnem są limitowane, a na slingomamie ich nie ma - czy może wszsytkie rybki są limitowane?
kurczę, już jednego klasycznego limita w moim guście w okazyjnej cenie przegapiłam przy moich ostatnich zakupach - Indio viola.
z limitami jak z wiśniami (hehehe zrymowało się czyli prawda) - kupowane po prawie 600 miesiąc później chodziły po 300... nie przewidzisz.