Masz superowego bobasa! Mam nadzieję, że szybko uporacie się z problemami i noszenie w chuście zacznie wam przynosić wielką radość.
Masz superowego bobasa! Mam nadzieję, że szybko uporacie się z problemami i noszenie w chuście zacznie wam przynosić wielką radość.
Albert: 23.12.2009
Helena: 20.03.2013
Dziś udało mi się go nosić przez 45 minutNawet w końcu usnął
Tylko od czasu do czasu robił taki ruch odginania w drugą stronę, zwłaszcza nóżek tzn prężył się chcąc zrobić swojego "bananka" i wtedy trochę pokrzykiwał, ale w końcu widząc, że nie ma szans odpuścił (ale chyba nie tędy droga....
)...więc może mu po prostu przez to odgięcie jest niewygodnie?
p.s. nie wiem jak sprawić, żeby w pozycji pionowej "siedział" a nie luźno zwisał nóżki,,,
Kocham Cię Mati
Ślicznego masz synka!!!
Mój synek w wieku 4 miesięcy przechodził kryzys-nic mu nie odpowiadało. Potem przeszło.
Mnie także zaintrygowało to zdanie, na które zwróciła uwagę Jasnie Pani.
Gdyby wspomnę me początki, zalewam się rumieńcem i rozumiem dlaczego Tymianek czasmai reagował tak nerwowo.
Witamy cieplutkoojj ja pamiętam jak mi młoda wojowała a teraz najlepiej by z mt nie wychodziła
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
wita kruszynka z mamuśką
sliczny bobas![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
no nóżki mu zwisają bo nie da się go posadzić przy takim odgięciu do tyłu. Słuchajcie, po rehabilitacji lepiej, mały ma 9 mies już raczkuje ale nadal nie cierpi chust i nosidełek. Lekarze nie widzą tutaj powodów "neurologicznych". Nadwrażliwy na dotyk nie jest bo pozwala się dotykac, całować, wycierać, kąpać wspólnie, jest już bardzo pogodny...śmieje się cały czas, gaworzy...ale chusty nadal nie..i to samo z fotelikiem samochodowym (całą drogę wrzeszczy i wyrywa) tak, że ja już tak na chłopski rozum wnioskuję, ze on po prostu nie lubi nie mieć swobody ruchów. Zresztą czuję, że z niego rośnie taki adhd...no bo zabawkami też się bawi po 15 sekund i idzie do nowych...ALe macie może jakieś inne pomysły?
Kocham Cię Mati
Wizyta u specjalisty od integracji sensorycznej (nie neurologa).
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
a wózek już polubił...?
Bylam: ulisia