tak tak! moja babcia -regularny widz Trwam, ostatnio mi opowiada, że ogląda co jakiś czas te chusty i te fajne mamusie z małymi dziecmi, i że to taaakie dobre, no bo w tv pokazująi że to takie, "jak twoje" te chusty
![]()
tak tak! moja babcia -regularny widz Trwam, ostatnio mi opowiada, że ogląda co jakiś czas te chusty i te fajne mamusie z małymi dziecmi, i że to taaakie dobre, no bo w tv pokazująi że to takie, "jak twoje" te chusty
![]()
Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
Doradca Noszenia ClauWi® - www.matami.pl
http://kulinarneperwersje.blogspot.com
W Poznaniu też nosimy
tak, widac bylo, ze to nie pierwszy raz, że pokazuja rózne wiazania
Fajnie, chociaz tyle![]()
Ja już pisałam gdzies, ze raczej jestem antyklerykalna( nie jwestem z tych co to smieja się z RM czy tv Trwam czy tez w ogóle z katolicyzmu), ale nie widzę w tym nic dziwnego, że tam pokazują.
To teraz rozumiem dlaczego wszystkie starsze babcie uśmiechają się do mnie jak sobie chustowo spacerujemy![]()
haha, te uśmiechy to pewnie dlatego, że starsze panie sobie myślą "oho, kolejna telewidzka telewizji trwam, i jak pięknie stosuje się do rad podanych w tv"![]()
P 2009, I 2011, R 2013, M 2017
Ciekawe, moja teściowa też ogląda regularnie, a nic nie mówiła. Albo nie trafiła na program, albo cicho siedzi, bo ona nie bardzo jest przekonana o słuszności moich "wymysłów". WYdaje jej się, że Anieli w chuście ciasno, że mi ciężko, że mała się przyzwyczai do mamy za bardzo![]()
![]()
Nikoś 13.12.2005, Anielka 18.10.2009, Helenka 03.08.2011