Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: TRWAM :shock:

Mieszany widok

Domyślnie TRWAM :shock:

Pstrykam pilotem i natknęłam sie na tv Trwam. Normalnie bym przeleciala dalej ale był jakis program Dla Mamy, Dla Taty... Najpierw mówili o cc a potem... Pokazywali jak wiązać plecaczek prosty w chuscie Co prawda zrobili to bardzo króciutko i jak ktoś by bazowal tylko na tym to sie nie nauczy i lepiej żeby nie próbował (pani pokazywala wiązanie na bardzo malej lalce, imitującej malutkie dziecko) ale i tak bylam pod wrażeniem. Po raz pierwszy na tej stacji trafilam na coś normalnego, fajnego i cos, co popieram

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

To chyba nie pierwszy raz, bo mi kiedyś jakaś starsza pani mówiła, że w tv Trwam uczyli wiązać.
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustomanka Awatar i_n_a
    Miejscowość
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

tak tak! moja babcia -regularny widz Trwam, ostatnio mi opowiada, że ogląda co jakiś czas te chusty i te fajne mamusie z małymi dziecmi, i że to taaakie dobre, no bo w tv pokazują i że to takie, "jak twoje" te chusty
    Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
    Doradca Noszenia ClauWi
    ® - www.matami.pl
    http://kulinarneperwersje.blogspot.com
    W Poznaniu też nosimy

Domyślnie

tak, widac bylo, ze to nie pierwszy raz, że pokazuja rózne wiazania
    Fajnie, chociaz tyle

Chustomanka Awatar Magdailena
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Ja już pisałam gdzies, ze raczej jestem antyklerykalna( nie jwestem z tych co to smieja się z RM czy tv Trwam czy tez w ogóle z katolicyzmu), ale nie widzę w tym nic dziwnego, że tam pokazują.

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

To teraz rozumiem dlaczego wszystkie starsze babcie uśmiechają się do mnie jak sobie chustowo spacerujemy
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Uprawnienia umieszczania postów