Też widziałam - jaki spokój i opanowanie u niezapominajki! (btw cudnie wyglądałyście dziewczyny!)
krótko ale na temat - no i jedyny minus - bomba!
i na koniec ten odjazd kamery też fajnie wyszedł![]()
Też widziałam - jaki spokój i opanowanie u niezapominajki! (btw cudnie wyglądałyście dziewczyny!)
krótko ale na temat - no i jedyny minus - bomba!
i na koniec ten odjazd kamery też fajnie wyszedł![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
R E W E L A C J A - Ogromne brawa dla niezapominajki i Janeczki!
Dziewczyny - super! Iza - cudnie wyglądałaś i pięknie zaprezentowałaś ideę noszenia w chuście
Może to tylko krótka zajawka ale bardzo fajnie wyszło bo sprawnie i szybko się zamotałaś i w dodatku elegancko wyglądałaś. Dziecko zadowolone, mama super się prezentuje - myślę, że choć kilka mamuś się skusi i przymierzy do chustonoszenia.
Też widziałam, nawet ze 100x, bo synek kazał sobie co chwilę puszczać dzidzię w chuście jeszcze raz!![]()
niezpominajko bardzo ładnie wyglądałaś! Mam wrażenie, że troszkę tremy było? co? Ale wyszło super. Janeczka cud, miód, malina! Pięknie się tuliła.
Podobało mi się, że Zawitkowski wspomniał, że dla niektórych to filozofia życia, a dla innych kolejny środek transportu.![]()
Reasumując: super ciepła wstawka INNEGO świata.![]()
suuuperDziewczyny, wypadlyscie super, ja sie bardzo ciesze, że PZ juz nie jest na nie
Tylko dlaczego PZ mówil że przy prawdziwej dysplazji nie wolno w chuscie? Przeciez nie wolno w kolysce a w pionie sie zaleca...
a dzisiaj ekomama bedzie? bo nie pamietam?
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Chyba powinna być, chociaż jakoś jej nie zapowiadają....
Adam 2009
Alicja 2011
bo oni chyba serii nie zapowiadają, ale już się pogubiłam czy Reni jest w czwartki czy w piątki...