Zawitkowski mnie zaskoczył.
Dobrze było![]()
Zawitkowski mnie zaskoczył.
Dobrze było![]()
Buuu ale malutkoAle dobre i to !!! Szkoda że Zawitkowski więcej o zaletach nie powiedział
woolloomooloo - moje nosidła
http://pogodzinach7.blox.pl/html * http://mei-tai.wix.com/woolloomooloo * http://meitai-by-martala.blogspot.com/
To nasza chustomama???
Boziu jak miło było, energetycznie, pozytywnie, spokojnie...i na koniec mała Janka tak słodko się do mamy przytuliła
Brawo!!!![]()
Adam 2009
Alicja 2011
rzadko oglądam tv, nigdy do tej pory nie widziałam chust w tv, i wiecie co? zobaczyłam i przestałam się czuć niszowa![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
świetnie wyszło) a ja głupia baba się poryczałam, bo po raz kolejny sobie uświadomiłam jak bardzo kocham chustonoszenie...
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
Pierwszy raz nie mam żadnego "ale". Na temat, obiektywnie, dla mnie super!!!
Gdybym nie była chustomamą, z pewnością zainteresowałabym się tematem.
A sama Janka super, mama też bardzo sympatyczna.
Dobra robota!!!
edit: Rany, niezapominajko-gratuluję!!! Pierwszy raz Cię widziałam.
pawie, błeeeeee
było super
(doczepiłabym się jednego zdania: "nie jest ważne, z czego jest zrobiona chusta...." )
Bardzo fajnie dziewczyna mówiła, tak spokojnie, konkretnie, Kantereit się IMO tez spisał - konkretne pytania, widać że jemu się podobało![]()
po zestawie chust wiedziałam że naszaczyli to była niezapominajka
fajnie było. i fajne było gdy PZ powiedział, że jedynym minusem chusty jest to, że ludzie się nie chcą uczyć i wiążą źle.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
A ja włączyłam tv akurat na końcówkę, ale chyba było pozytywnie? Z tego co wiem Zawitkowski pochwala i jest jak najbardziej za, moja siostra była u niego z miesięcznym synem i wypytywała też o noszenie, polecał, polecał, polecał...![]()
superultrakrótko było, ale FAJNIE![]()
![]()
wiecie... coś czuję, że chust będzie w TV coraz więcej...
gratuluję
piękna mama z cudną niunią w pięknej chuście
super reklama noszenia
tylko szkoda że tak mało czasu na to dali
Najbardziej mi się podobało jak prowadzący na sam koniec, gdy kamera już odjeżdżała, powiedział "jakie to piękne"![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
fajnie! brawo Iza!![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Super było! mądrze, z humorem (o tym słabym reklamowaniu i niewystarczającym "oswojeniu" chusty), ale zdecydowanie za krótko!!!!! no i fajnie byłoby porównać z wisiadłami... i o przodem do świata powiedzieć... może będzie ciąg dalszy???? mam telefon do pana Pawła, zadzwonię i podpowiem... może się uda
![]()