Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Happy Flute (AIO bambusowa made in "wielorazowo" oraz kieszonki z bambusem)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Anik801

Domyślnie

Mam czerwoną,ale przyszła niedawno,więc jeszcze nie wyprana.Dziś wyprałam wkłady do niej(mam 2).A ponieważ pielucha ma kolor intensywnie czerwony to nie miałam odwagi wrzucić jej do pralki pełnej białych wkładów i formowanek Mój mały waży teraz 8kg.zobaczymy jak będzie.

mamru
    Guest

Domyślnie

a mogłybyście zalinkować/pokazać to co recenzujecie?

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    a mogłybyście zalinkować/pokazać to co recenzujecie?
    Marysiu, tu są: http://forum.chusty.info/forum/showthread.php?t=40564 są równiez na allegro. niestety mi aio też juz 2 razy przeciekła. zwalam narazie na chlonnośc, ale jak po 5 praniu przecieknie popołudniowy sik, to więcej nie kupię niestety
    K. 2009M. 2012

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

aio mi tez niestety przeciekało :/ to chyba przez te falbanki
    za to kieszonka z bambusem rewelacja

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

niezwykle się cieszę bo ta cudna czewona AIO mi w koncu 2 razy nie przeciekła
    nie wiem co ta pielucha ma w sobie,ale jak ja biorę do reki to normalnie gęba sama się śmieje(czy już jestem nienormalna? cieszyć się pieluchą?),ona jest taka inna od wszystkich,od środka tak mięciutko i bajecznie
    czekam na kieszonkę,bo dla mnie zabrakło i wybiore co sobie jeszcze kupię

Chustonoszka Awatar sylwiado
    Miejscowość
    okolice Poznania

Domyślnie

Ja mam dwie AIO, prane dotychczas chyba 3 razy. Są miękkie, miłe, ładne kolorki (mam turkusową i pomarańczową), nie robią dużej pupy, mój prawie 12 kilowiec mieści się (przy rozpiętych na największy rozmiar napach pionowych). Przyjemna frotka bambusowa od pupy, wkład - dość cienki ale chyba chłonny dopinany na napkę, mam dodatkowy i wykorzystywałam go też w innych pieluszkach. Trochę szeleszczą ale to mi nie przeszkadza. Natomiast póki co przeciekają przy nogach, dziś po jakiś 15 minutach od założenia na pupkę. Winię za to jeszcze nie ostateczną chłonność ale też dość szerokie falbanki. Schnie niestety długo, ale tu nie ma zaskoczenia - bambus.
    Ostatnio edytowane przez sylwiado ; 27-10-2010 o 23:21 Powód: dopisek
    Sylwia, mama potrójna

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

moje po 6 praniach nie przeciekały

Uprawnienia umieszczania postów