Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Happy Flute (AIO bambusowa made in "wielorazowo" oraz kieszonki z bambusem)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Na wielorazowo są pieluszki HF z bambusem w środku - on się nie kulkuje, ale też nie daje odczucia suchości. My używamy takich z mikropolarem od wewnatrz - faktycznie trochę się kulkuje, ale w sumie to nie przeszkadza a jak chcę w celach treningowych, żeby Gajka miała odczucie mokrości, to jej wkładkę daję na pieluszkę, a nie do środka kieszonki.
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

Mam 2 HF (kiedy kupowałam nie zdawałam sobie sprawy, że to 100% chińczyki), ale w sumie jestem z nich zadowolona. Używam w roli pieluszek nocnych i jeszcze się nie zdarzył przeciek. Jedyne ale to to, że po praniu w 60 stopniach z jednej z nich zniknęły wzorki (na metce jest co prawda pranie w 40, ale mnie ta temperatura nie przekonuje i wszystkie pieluchy piorę w 60).

Domyślnie

HF z bambusem to jedne z nielicznych kieszonek a już na pewno jedyne w tej cenie z bambusem przy pupie. Ja mam tylko te kieszonki (plus BG, których się będę pozbywać), bo mój syn nie tolerował syntetyków przy pupie. Uważam że są świetne. Mam jedną z welurkiem syntetycznym i też jest super.
    Wkładka do kompletu jest za cienka, potrzeba conajmniej dwóch takich albo dołożyć konopną czy z mikrofibry.

Uprawnienia umieszczania postów