Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Happy Flute (AIO bambusowa made in "wielorazowo" oraz kieszonki z bambusem)

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

Happy Flute mamy trzy sztuki i używamy od jakiegoś 1,5mies życia Ani. Oprócz tego, że welurek się kulkuje (i czasem te kulki na tyłku zostają) to nie mam się do czego przyczepić. Wg mnie dość ciasne gumki przy nóżkach, ale z tego jestem zadowolona, bo mam chudzielca. Nie przeciekają nam wcale. Mamy wszystkie z welurem syntet od pupy. Ogólnie wystawiam ocenę 5

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Na wielorazowo są pieluszki HF z bambusem w środku - on się nie kulkuje, ale też nie daje odczucia suchości. My używamy takich z mikropolarem od wewnatrz - faktycznie trochę się kulkuje, ale w sumie to nie przeszkadza a jak chcę w celach treningowych, żeby Gajka miała odczucie mokrości, to jej wkładkę daję na pieluszkę, a nie do środka kieszonki.
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

Mam 2 HF (kiedy kupowałam nie zdawałam sobie sprawy, że to 100% chińczyki), ale w sumie jestem z nich zadowolona. Używam w roli pieluszek nocnych i jeszcze się nie zdarzył przeciek. Jedyne ale to to, że po praniu w 60 stopniach z jednej z nich zniknęły wzorki (na metce jest co prawda pranie w 40, ale mnie ta temperatura nie przekonuje i wszystkie pieluchy piorę w 60).

Domyślnie

HF z bambusem to jedne z nielicznych kieszonek a już na pewno jedyne w tej cenie z bambusem przy pupie. Ja mam tylko te kieszonki (plus BG, których się będę pozbywać), bo mój syn nie tolerował syntetyków przy pupie. Uważam że są świetne. Mam jedną z welurkiem syntetycznym i też jest super.
    Wkładka do kompletu jest za cienka, potrzeba conajmniej dwóch takich albo dołożyć konopną czy z mikrofibry.

Uprawnienia umieszczania postów