Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: od czego zacząć???

Mieszany widok

Domyślnie od czego zacząć???

stwierdziłam, że spróbuję z młodym pieluszek wielorazowych jak już sie urodzi no i tu moje pytanie od czego zacząć??? Zaczęłam czytac o pieluszkach i tyle jest tego, że mam juz budyń zamiast mózgu chyba
    Stwierdziłam, że najfajniejsze będą IttiBitti SIO, szczególnie, że można dokupić wkłady i troche taniej chyba wyjdzie niż AIO, przynajmniej tak rozumuję jakie jeszcze pieluszki mogą się nadawać dla totalnego żółtodzioba?? Bo ja już nie wiem czy to przez tą ciążę takie mam zaćmienie czy po prostu to jest dla mnie zbyt skomplikowane???

miałam jeszcze kilka pytań, ale w trakcie pisania zapomniałam o co mi jeszcze chodziło

generalnie to jak zrobić, żeby na dzień dobry sie nie zrazić do wielo???

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

otulacze i tetra - najtańsza opcja, najłatwiej prać i najmniej szkoda będzie jak się kupa nie spierze
    masz czas jeszcze więc czytaj spokojnie, nie ma chyba innej możliwości...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    otulacze i tetra - najtańsza opcja, najłatwiej prać i najmniej szkoda będzie jak się kupa nie spierze
    masz czas jeszcze więc czytaj spokojnie, nie ma chyba innej możliwości...
    Ja też tak myślę. Tetra szybko schnie i dla maluszka napewno się taka opcja sprawdzi

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

tak jak Mayka pisze na początek otulacz i tetra zwłaszcza do kup noworodkowych

jak Jasiek skończył 3 mies i kupy mu się unormowały to też się rzuciłam na IttiBiti jak szczerbaty na suchary a okazało się że Jasiek urodził się duży, grubiutki i IB mi nie pasowały - musiałam wszystkie posprzedawać tak więc odradzam kupowanie przed narodzinami, bo może się okazać że wcale Ci nie będą pasować, a jak będziesz kupować kieszonki, formowanki, AIO czy inne to radzę kupić jedną na próbę - wypróbować i dopiero potem kupować następne
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chusteryczka

Domyślnie

zajrzyj na bazarek, tak kilka pozycji dla noworodka. ja bym jednak się obkupiła przed porodem. sama frajda poprać sobie pieluszki, popatrzeć jakie Ci pasują (narazie wizualnie i dotykowo), a jak się maleństwo urodzi to wtedy wyjdzie w praniu i na skórze maluszka sprawdzisz co mu najlepiej pasuje POWODZENIA
    K. 2009M. 2012

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

no tak na bazarku mnóstwo jest ogłoszeń typu "nie podpasowały mi nówki sztuki"
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Domyślnie

to muszę jeszcze doczytać czym się różnią formowanki, kieszonki i AIO/SIO bo dla mnie to na razie czarna magia jest...

AIO/SIO to wiem, że maja przypinane wkłady
    kieszonki mają kieszonke na wkład - jak sama nazwa wskazuje (ale jak tutaj z grubsza sprawą???)
    a formowanek to już w ogóle nie rozumiem

Uprawnienia umieszczania postów