Relacja z Szafingu!
bosko! ale mamusiek! pozdrawiam Was dziewczyny!
Aniu super wypadłąs!
też podglądam
Ania dziecko ile Ty masz lat![]()
Reni Jusis wlasnie zareklamowala Tydzien Bliskosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AJ LAW JU RENI![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
za 2 miesiące 31 będzie
Super było, masa chust, nosideł, jedno wisiadełko ale mama obiecała, za tydzień na spotkanie chustowe przyjść więc jest nadziejamasa dziewczyn forumowych dziękuje, że przybyłyście
Aleks padł bidulek wykończony i chrapie, za dużo miał wrażeń a najbardziej podobała mu się mapa ze słoneczkami, które można było przestawiać![]()
Szkoda że nie mogłam tam być, ale program sobie nagrałam i obejrzę sobie dzisiaj po południu
![]()
Czy mi sie wydawało, czy w tle widziałam też Annye naszą forumową?
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*