-
Chustonówka
-
Chustopróchno
-
-
-
-
dobrze dziewczyny radzą - przymierzysz i wybierzecie coś razem. W końcu jest tyle możliwości: chusta tkana, kółkowa, MT, ergonomik, onbuhino, podek.... na pewno coś jest akurat dla was
-
Chustonówka
Babki, jesteście kochane! Bez wątpienia 
Mayka1981 ja bardzo chętnie, ale musiałabym wybrać się z mężem. Pytałam, ale mówi, że musi być w pracy w ten dzień
A w mieście żadnych dziewczyn noszących w chustach nie widziałam.. Chyba jest ich tu jak na lekarstwo, a szkoda.
Co do reszty porad: bardzo chcę czegoś spróbować, bo czasem nawet i w domu Marcelina nie daje mi spokoju 
Generalnie najbardziej mi się podoba chusta tkana, ale o podobanie tu chyba nie chodzi. Może najprostsza w obsłudze nie jest, ale można ją zamotać na sobie na kilka różnych sposobów w zależności od chciejstw dziecka czy rodzica, więc to byłoby akurat dla mnie 
Poczytałam i to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie. Inną rzeczą jest nauczenie się motania i wkładania w "to" dziecka..
Swego czasu miałam do czynienia z nosidłem, a raczej wisiadłem, jak to nazywacie. To była chyba najgorsza męka! Dziecko latało w tym jak chciało, bo chude "to to", a mnie bolały plecy
Więcej chyba dodawać nie trzeba..
Uprawnienia umieszczania postów