Dzień dobry
Mam na imię Anka i jestem mamą Marceliny, która obecnie ma prawie 14 miesięcy..
Do tej pory chusty nie zakupiłamwstyd mi bardzo, a swoje pytanie zadam może w innym miejscu.
Pozdrawiam!
Dzień dobry
Mam na imię Anka i jestem mamą Marceliny, która obecnie ma prawie 14 miesięcy..
Do tej pory chusty nie zakupiłamwstyd mi bardzo, a swoje pytanie zadam może w innym miejscu.
Pozdrawiam!
Witaj, jeszcze macie czas na chustowanie, warto spróbować![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Witaj
i życzę udanego zamotania córeczki
(nasza dwulatka też dała się zamotać na wakacjach - pisałam Ci w innym wątku![]()
2 + 7 (2005-2018)
na chustowanie nigdy nie jest za późno
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Witaj! Nie trać czasu,tylko szmatę kupuj.Albo fajne nosidło![]()
Witajbierz się do roboty-kupuj chustę, nosidło i motaj motaj
mój mały nie był chustowy, raczej rączkowy, a czasem jak widzi siostrę zamotaną, to prosi żeby i jego
albo swoją "Fafę" małpkę sam nosi
IzaBK ma rację
![]()
Aga, mama dwóch skarbówW (maj 2008) i
H (luty 2010)
nie kupiłaś ale może kupisz. A jak nie chustę to MT lub innego ergonomikaTak czy siak, witaj
![]()
Czesc, a co tam od razu ze wstydZaraz Ci tutaj doradzą i wrzucisz na siebie malucha
![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Witamy cieplutkoNigdy nie jest za późno
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Witaj![]()
witaj kolejna mamo z KK (nie mylić z Klubem Kangura).
W Opolu masz bardzo fajny Klub Kangura a może w Gliwicach też coś ruszy od listopada. Jakby co zapraszamy!
witajkupuj chustę szybciutko i uważaj, bo na jednej pewnie się nie skończy.....