ten tekst usłyszałam dzisiaj mnóstwo razy, bo się wypuściłam na bazarek zostawiając Adasia w domu, a w jednym sklepie to mnie nawet nie poznaliwniosek... bez chusty ani rusz
![]()
DobreJa tez powoli myślę, że mnie rozpoznają po dziecku
![]()
Też to słyszę jak wyjdę bez dziecka, ostatnio pan w warzywniaku oburzonym głosem zapytał, czy dziecko samo w domu zostało. Musiałam sie tłumaczyćże akurat dziadkowie przyjechali to korzystam.
Mnie też ostatnio o to pytają, bo coraz częściej pokazuję się publicznie bez dziecka![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Mnie zawsze sasiad pyta jak idę bez dziecka: "a kangurek gdzie??"miłe to!
Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)
Mnie w zeszłym roku szkolnym jakiś chłopczyk zapytał w przedszkolu "plosę pani, cy ta dzidzia jest do pani psyklejona?" Na drugi dzień zawiązałam na plecach.![]()
Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)
W Poznaniu też nosimy!
anifloda kontra nitki
mnie też jak widzą bez dziecka to muszę sie tłumaczyc co z nią zrobilam.
sympatycznie
rozumiem,ze z widokiem chusty są juz oswojeni![]()
O! U mie mąż tak maCzęsto w soboty bierze ją w chustę i leci po bułeczki i dodatki na śniadanie. Panie się tak przyzwyczaiły, że jak nie ma młodej, to dopytują czy jeszcze sobie śpi
![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
też znam ten tekst. No i jeszcze raz popełniłam wózek a sąsiadka (!) widząc mnie z daleka stwierdziła, że nie podchodzi, bo co będzie z obcą (!) babą gadała![]()