Nic nie wiem o Colorado czy Sunset z wełną. To są ploty, niestety
. Wełenki Kalahari już się wyprzedały. 50% lnu Kalahari jest już w sklepie. Może wieczorem znajdę chwilę, żeby napisać o nich coś więcej.
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
A tu znów nowości? Namib i TanamiAleż śliczności....
Czy ja przegapiłam zapowiedź? Przedsprzedaż?
Na FB wypatrzyłam!![]()
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
nie było ich tutaj jeszcze
jakie jesienne![]()
2 + 7 (2005-2018)
właśnie szukałam odpowiedniego wątku,żeby zapytać czy widziałyście nowe pasiaczkipięknie się prezentują, jak dla mnie tanami jest rewelacyjna (kolorystycznie bo nie wiem jak dotykowo,ale pewnie jak to natkowe pasiaki mięciutkie,milutkie)
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
na fb są zdjęcia obu nowych pasiaków![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
i chyba są już w sprzedaży...
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Namib jest ślicznykolory piekne, szkoda tylko, że nie ma jeszcze w akcji, no i w sprzedaży 100 % bawełny... chyba, że Natalia szykuje coś extra
![]()
![]()
K. 2009M. 2012
Oba pasiaczki są już w sprzedaży i prezentują się nader miło. Malaga to też chyba nowość.
Zresztą same zobaczcie: http://www.natibaby.pl/sklep/?p=p_7&...sy-100-bawelna
dzis do mnie dzwonie kolezanka i pyta czy widzialam nowe pasiaczki? Jestem przekonana ze wszystki juz wiedza o nich a ja juz nie, a okazalo ze tez nikt nie wie, ale kolorki sliczne, bardzo mi spodobali
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.