właśnie na tvn leci wejście smoka z brucem lee i pani sterująca łódką miała na plecach dzieciątko w mei-tajumój mąż wypatrzył!! ha!
właśnie na tvn leci wejście smoka z brucem lee i pani sterująca łódką miała na plecach dzieciątko w mei-tajumój mąż wypatrzył!! ha!
hehhehe moj mowi przed chwila , "patrz jak ma dzieciaka na plecach"Dobre maja oko
![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
bo patrzą w tv, a nie udają jak my, że patrzymy w tv, a siedzimy z nosem w kompie![]()
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
ihihi, film z mojego dzieciństwa
chyba zassam...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Ogladalama z Oscare, Oscar zawolal mnie z kuchni: ''Mama, choc zobacz dzieci w mietkach''![]()
Ja też zobaczyłam i byłam ciekawa, czy ktoś tu to napiszeA co lepsze, nie oglądałam całego filmu, tylko weszłam akurat na tą scenę
![]()
Mój mąż nagrał sobie ten film i wczoraj akurat też trafiłam na tą scenę![]()