Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Boję się

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Ufff... ale mi ulżyło, ze nie jestem sama

A link co jest post wyżej to nie umię otworzyć Pisze że nie mam uprawnień, a co to za link??

Chustomanka Awatar katasza2
    Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

rhodiana trafiłaś w samo setno z tym tematem w samo setno! - dumna jestem jak łazimy zawiązane ale stresu sie pozbyc nie umiem, ze źle, ze nie dociągniete, że za nisko, ze za wysoko, że za luźno, ze za ciasno - maskara jakaś... (( pocieszajace jest to, ze nie tylko ja tak mam - i może głupia jestem ale na serio myślałam, ze Wy wszystkie takie od razu zdolne sie urodziłyście, ze Wam tak dobrze, to wiązanie wychodzi. z tego tez powodu - ze wstydu przed Wami miłe Panie na zlot sie nie wybrałam, bo cóż ja tam biedna myszka z tym moim nieprofesjonalnym wiązaniem.... nie wiem ile w tym mojej winy a ile sobie wbiłam do głowy czytając fachowe opinie na tym forum, które choc niejednokrotnie pozytywne i życzliwe to często też chyba lekko "zafachowe"

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gouraanga Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez rhodiana Zobacz posta
    Ufff... ale mi ulżyło, ze nie jestem sama

A link co jest post wyżej to nie umię otworzyć Pisze że nie mam uprawnień, a co to za link??
    tytuł wątku ukrytego pod tym linkiem: "nasze first of all wiązanie" z dokumentacją zdjęciową.
    a w nim - nawet wyjadaczki i doradczynie w knocikach
    ale jest to w galerii, do której dostęp bodajże od 100(?) postów.

Uprawnienia umieszczania postów