Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Boję się

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Krk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    Żebyście wiedziały, jak ja marzyłam, zeby jakąś chustomamę spotkać na mieście, żeby mi powiedziała, czy dobrze wiążę!
    O to to ja tak samo miałam choć tez sie lekko stresowalam, ze mi powie, że z tego nic nie bedzie żem do bani motaczka nadal nie wiem czy dobrze to robię, ale staram się małej dobrze, mi tez wygodnie, więc może nie tak źle
    Aga, mama dwóch skarbów W (maj 2008) i H (luty 2010)

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Zwariowałyście baby marsz na ulicę i pouczac matki wózkowe by dzieci w chustach nosiły
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Ufff... ale mi ulżyło, ze nie jestem sama

A link co jest post wyżej to nie umię otworzyć Pisze że nie mam uprawnień, a co to za link??

Chustomanka Awatar katasza2
    Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

rhodiana trafiłaś w samo setno z tym tematem w samo setno! - dumna jestem jak łazimy zawiązane ale stresu sie pozbyc nie umiem, ze źle, ze nie dociągniete, że za nisko, ze za wysoko, że za luźno, ze za ciasno - maskara jakaś... (( pocieszajace jest to, ze nie tylko ja tak mam - i może głupia jestem ale na serio myślałam, ze Wy wszystkie takie od razu zdolne sie urodziłyście, ze Wam tak dobrze, to wiązanie wychodzi. z tego tez powodu - ze wstydu przed Wami miłe Panie na zlot sie nie wybrałam, bo cóż ja tam biedna myszka z tym moim nieprofesjonalnym wiązaniem.... nie wiem ile w tym mojej winy a ile sobie wbiłam do głowy czytając fachowe opinie na tym forum, które choc niejednokrotnie pozytywne i życzliwe to często też chyba lekko "zafachowe"

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gouraanga Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez rhodiana Zobacz posta
    Ufff... ale mi ulżyło, ze nie jestem sama

A link co jest post wyżej to nie umię otworzyć Pisze że nie mam uprawnień, a co to za link??
    tytuł wątku ukrytego pod tym linkiem: "nasze first of all wiązanie" z dokumentacją zdjęciową.
    a w nim - nawet wyjadaczki i doradczynie w knocikach
    ale jest to w galerii, do której dostęp bodajże od 100(?) postów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agnesjan Zobacz posta
    O to to ja tak samo miałam choć tez sie lekko stresowalam, ze mi powie, że z tego nic nie bedzie żem do bani motaczka nadal nie wiem czy dobrze to robię, ale staram się małej dobrze, mi tez wygodnie, więc może nie tak źle
    Ja mam to samo! A jak ostatnio spotkałam na mieście motaczkę bacznie mi się przyglądającą, to aż mi w gardle zaschło ale podeszła, no i okazało się, że jest to dziewczyna z forum i to po kursie i na szczęście powiedziała, że chusta jest bardzo ładnie zawiązana, uffff... petisu, dzięki!
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

a ja bym taaaak chciała kogoś spotkać i jeszcze mi się nie udało noo
    Poznań w chuście zaprasza!!!

Uprawnienia umieszczania postów