Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Boję się

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

ja na początku przed każdym wyjściem zawsze się przed lustrem motałam co by się właśnie nie stresować że kiepsko wyszło....

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

A ja nie mam lustra ;( i stres nadal jest hihihi ale z Zochą wychodzimy, ona bardzo to lubi, ja też. konstruktywna krytyka mile widziana. Jak już uda mi się zdjęcia umieścić to poddam się ocenie na forum

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

dziewczyny pocieszam: jesienią/zimą pod kurtką, polarem nie widać jak zawiązane

ja też jak widzę inną chustomamę, to najchętniej uciekłabym, żeby mi czasem nie zaproponowała, że pokaże, jak wiązać chustę, bo widzi, że nie umiem
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Haha jak sobie przypominam swoje pierwsze wiązania to mi się włoski na karku jeżą Nie wiedziałam, że trzeba chuste dociągać, mała zasnęła a chusta mi osiadła w efekcie końcowym młoda wisiała mi gdzieś w okolicach pasa (czekajcie, czekajcie zdjęcia poszukam) ale byłam tak dumna, że ją noszę, że było mi wszystko jedno
    O proszę, gorzej juz chyba byc nie może
    Ostatnio edytowane przez mamaŁucji ; 30-09-2010 o 23:19
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Miałam tak samo i mam na to dowód w postaci fotek, które nie powinny ukrzeć śwatła dziennego, bo mnie o dręczenie bobasa posądzono by W każdym razie jest lepiej

Chustofanka Awatar Mamusiaanusia
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Żebyście wiedziały, jak ja marzyłam, zeby jakąś chustomamę spotkać na mieście, żeby mi powiedziała, czy dobrze wiążę!

Chustofanka
    Miejscowość
    Krk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    Żebyście wiedziały, jak ja marzyłam, zeby jakąś chustomamę spotkać na mieście, żeby mi powiedziała, czy dobrze wiążę!
    O to to ja tak samo miałam choć tez sie lekko stresowalam, ze mi powie, że z tego nic nie bedzie żem do bani motaczka nadal nie wiem czy dobrze to robię, ale staram się małej dobrze, mi tez wygodnie, więc może nie tak źle
    Aga, mama dwóch skarbów W (maj 2008) i H (luty 2010)

Chustofanka Awatar Ilion
    Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    i jak też mam tak samo do tej pory!

Uprawnienia umieszczania postów