Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Boję się

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Wink Boję się

Wiecie, że najbardziej się boję że znajdą tu post o sobie z dopiskiem :" beznadziejnie zawiązana" I chyba dlatego tak mało wychodzę w chuście Ale za to w domu duuużo się chustujemy

Chustomanka Awatar aska.jb
    Miejscowość
    Warszawa - Tarchomin

Domyślnie

Hahaha miałam tak samo Byłam ciekawa kiedy znajdę swoje zdjęcie w wątku jak nie nosić
    Teraz juz mi przeszło
    chyba;D

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

loooz
    większość boi się debiutu pozadomowego
    głowa do góry, pośladki spiąć i na spacer, dziecko dotlenić

Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Ja nie mówię, że nie wychodziła Wychodziłam i dlatego się boję

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Bardziej niż złego wiązania bałabym się,ze mi z pośladkami nie wyjdzie....

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

ja na początku przed każdym wyjściem zawsze się przed lustrem motałam co by się właśnie nie stresować że kiepsko wyszło....

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

A ja nie mam lustra ;( i stres nadal jest hihihi ale z Zochą wychodzimy, ona bardzo to lubi, ja też. konstruktywna krytyka mile widziana. Jak już uda mi się zdjęcia umieścić to poddam się ocenie na forum

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

dziewczyny pocieszam: jesienią/zimą pod kurtką, polarem nie widać jak zawiązane

ja też jak widzę inną chustomamę, to najchętniej uciekłabym, żeby mi czasem nie zaproponowała, że pokaże, jak wiązać chustę, bo widzi, że nie umiem
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Haha jak sobie przypominam swoje pierwsze wiązania to mi się włoski na karku jeżą Nie wiedziałam, że trzeba chuste dociągać, mała zasnęła a chusta mi osiadła w efekcie końcowym młoda wisiała mi gdzieś w okolicach pasa (czekajcie, czekajcie zdjęcia poszukam) ale byłam tak dumna, że ją noszę, że było mi wszystko jedno
    O proszę, gorzej juz chyba byc nie może
    Ostatnio edytowane przez mamaŁucji ; 30-09-2010 o 23:19
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Miałam tak samo i mam na to dowód w postaci fotek, które nie powinny ukrzeć śwatła dziennego, bo mnie o dręczenie bobasa posądzono by W każdym razie jest lepiej

Chustofanka Awatar Mamusiaanusia
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Żebyście wiedziały, jak ja marzyłam, zeby jakąś chustomamę spotkać na mieście, żeby mi powiedziała, czy dobrze wiążę!

Chustofanka
    Miejscowość
    Krk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    Żebyście wiedziały, jak ja marzyłam, zeby jakąś chustomamę spotkać na mieście, żeby mi powiedziała, czy dobrze wiążę!
    O to to ja tak samo miałam choć tez sie lekko stresowalam, ze mi powie, że z tego nic nie bedzie żem do bani motaczka nadal nie wiem czy dobrze to robię, ale staram się małej dobrze, mi tez wygodnie, więc może nie tak źle
    Aga, mama dwóch skarbów W (maj 2008) i H (luty 2010)

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Zwariowałyście baby marsz na ulicę i pouczac matki wózkowe by dzieci w chustach nosiły
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Ufff... ale mi ulżyło, ze nie jestem sama

A link co jest post wyżej to nie umię otworzyć Pisze że nie mam uprawnień, a co to za link??

Chustomanka Awatar katasza2
    Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

rhodiana trafiłaś w samo setno z tym tematem w samo setno! - dumna jestem jak łazimy zawiązane ale stresu sie pozbyc nie umiem, ze źle, ze nie dociągniete, że za nisko, ze za wysoko, że za luźno, ze za ciasno - maskara jakaś... (( pocieszajace jest to, ze nie tylko ja tak mam - i może głupia jestem ale na serio myślałam, ze Wy wszystkie takie od razu zdolne sie urodziłyście, ze Wam tak dobrze, to wiązanie wychodzi. z tego tez powodu - ze wstydu przed Wami miłe Panie na zlot sie nie wybrałam, bo cóż ja tam biedna myszka z tym moim nieprofesjonalnym wiązaniem.... nie wiem ile w tym mojej winy a ile sobie wbiłam do głowy czytając fachowe opinie na tym forum, które choc niejednokrotnie pozytywne i życzliwe to często też chyba lekko "zafachowe"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agnesjan Zobacz posta
    O to to ja tak samo miałam choć tez sie lekko stresowalam, ze mi powie, że z tego nic nie bedzie żem do bani motaczka nadal nie wiem czy dobrze to robię, ale staram się małej dobrze, mi tez wygodnie, więc może nie tak źle
    Ja mam to samo! A jak ostatnio spotkałam na mieście motaczkę bacznie mi się przyglądającą, to aż mi w gardle zaschło ale podeszła, no i okazało się, że jest to dziewczyna z forum i to po kursie i na szczęście powiedziała, że chusta jest bardzo ładnie zawiązana, uffff... petisu, dzięki!
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

a ja bym taaaak chciała kogoś spotkać i jeszcze mi się nie udało noo
    Poznań w chuście zaprasza!!!

Chustofanka Awatar Ilion
    Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusiaanusia Zobacz posta
    i jak też mam tak samo do tej pory!

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

Jako początkująca mam podobne obawy i lęki. Tu za słabo dociągnięte, tam wisi, zbyt zmarszczone, za nisko itp itd...
    Po domu pomykamy sobie w chuście jak dzikie misie, a na mieście czuję się jak ostatnia oferma motająca. Ale powoli pokonuję swoje lęki, bo wózek wykańcza mnie nerwowo (może nie tyle wózek, co jakość chodników, krawężników i uprzejmi kierowcy, którzy tak parkują, że nie da rady się przecisnąć - może to jakieś lobby prochustowe )
    m.

Uprawnienia umieszczania postów